Šokující informace! Hvězdu filmu Flashdance našli mrtvou v jejím domě

27. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Irene Cara (Zdroj: Profimedia)

Tohle je opravdu šokující informace. Ve čtvrtek se na internetu rozšířila zpráva o smrti hvězdy filmu Flashdance. O den později její mluvčí uklidnili svět, že je v pořádku. Jenže v sobotu přišel šok. Irene Cara (†63) byla v sobotu nalezena mrtvá ve svém domě. Informaci přinesl server CNN.

Fanoušci téhle zdrcující zprávě nemohou uvěřit. Oblíbená zpěvačka, která získala Oscara za píseň What a feeling z filmu Flashdance, je opravdu mrtvá. Naši ji v jejím domě na Floridě, příčina smrti nebyla uvedena. Smutnou zprávu potvrdila její manažerka Judith Moose. „S hlubokým zármutkem jménem její rodiny oznamuji, že zemřela Irene Cara. Příčina smrti je v současné době neznámá a bude zveřejněna, jakmile budou dostupné informace,“ uvedla ve svém prohlášení.

Nutno ale dodat, že ne všichni této zprávě věří. Ve čtvrtek se totiž objevila zpráva, že žena zemřela, o den později byla vyvrácena. A fanoušci se teď obávají, že se to stalo opět. „Pokud je to pravda, velmi mě to mrzí, ale obávám se, že po nedávné ´kachně´ je těžké tomu uvěřit,“ odepsal jistý uživatel Twitteru.

Rodina Ireny prosí o respektování soukromí v období smutku. Byla to krásná a nadaná duše, jejíž odkaz bude už navždy žít prostřednictvím hudby a filmů,“ dodala Moose a dodala, ať fanoušci sdílí svoje vzpomínky na hvězdu filmu Flashdance. „Budu číst každou z nich a vím, že se bude usmívat z nebe. Zbožňovala své fanoušky,“ doplnila Moos.

Celebrity - další články

Doporučujeme