Šokující odhalení: Princezna Diana byla Charlesovi nevěrná dříve než on jí

29. listopadu 2021·Celebrity·Barbora Turková

Princezna Diana. (Foto: Shutterstock)

Bývalý bodyguard princezny Diany (†36) Allan Peters v rozhovoru pro CNN uvedl, že princezna byla první, kdo porušil manželský slib. Princ Charles se ke Camille Parker vrátil až ve chvíli, kdy se dozvěděl, že ho jeho žena podvádí.

Více než třicet let se celý svět dohadoval, kdo může ze rozpad manželství princezny Diany a prince Charlese. Slavná věta “V manželství jsme byli tři,” zazněla v rozhovoru s BBC. Princezna tím narážela na to, že její manžel v tu dobu miloval Camillu. Jeho nevěra prý mohla za to, že se princezna sebepoškozovala nebo trpěla bulimií. Nyní to ale vypadá, že všechno mohlo být trochu jinak.

Někdejší bodyguard Diany Allan Peters v šokujícím rozhovoru pro CNN, uvedl, že princezna měla něco s jeho kolegou Barrym Mannakeem. Navíc to mělo být ještě před údajnou Charlesovou nevěrou. “Oblíbený pohled na věc je ten, že manželství zničil princ z Walesu. A to rozhodně není pravda. Jako první ho podvedla princezna. Charles si s paní Camillou začal až poté, co se dozvěděl o její nevěře s Mannakeem,” řekl Peters.

Charles s Camillou poprvé chodil v sedmdesátých letech, pak se rozešli. V roce 1981 si Charles vzal Dianu a vdaná byla i Camilla. Mannakee si stejně jako Peters staral o bezpečnost Dianiných synů – princů Williama a Harryho, když byli ještě malí. Románek s princeznou měl začít v roce 1985 během výletu na hrad Balmoral.

To samé tvrdí i Jonathan Dimbleby, autor autorizované biografie prince Charlese z roku 1994. “Všiml jsem si, že se začala chovat zvláštně, kdykoliv byl Mannakee poblíž, tak jsem si s ní o tom promluvil. Prvních dvacet minut to kategoricky odmítala, pak mi ale prozradila, o co šlo. Měla s ním jakýsi vztah,” řekl Peters pro CNN.

Následně byl bodyguard v jednotce diplomatické ochrany. Princezna z toho prý vůbec nebyla nadšená a Peterse měl oslavit prince, který nechápal, co se děje. “Musíte si s ní promluvit,” odpověděl mu tehdy bodyguard. “To jsem zkoušel, ale to jediné, co se zdá, že ji tak rozrušuje, je odchod Barryho Mannakeeho. Jestli ji to tak trápí, Barry může zůstat,” měl mu princ tehdy říct.

Peters, který věděl, co se děje, odpověděl, že pokud se tak stane, bude muset opustit svou pozici on sám. “Tehdy mu to došlo, byl naprosto v šoku,” popsal Peters tehdejší reakci prince. Mannakee byl tedy převelen a v roce 1987 ve věku 39 zemřel na nehodě na motorce.

Mnozí si ale myslí, že načasování je poněkud zvláštní, protože Peters o soukromých záležitostech princezny nikdy nemluvil. Je zvláštní, že to udělal právě nyní a zrovna toto ožehavé téma. Podle některých teorií je to kvůli podlomenému zdraví královny. Charles má v tu chvíli blíže k trůnu a chce, aby vypadal jako oběť, ne jako zlý nevěrník.

Na nahrávce z roku 1992, kterou nahrál princeznin hlasový kouč Peter Settelen, Diana ale sama přiznává, že v letech 1984 až 1986 byla hluboce zamilovaná do někoho, kdo pro palác pracoval. Chtěla s ním utéct, ale jméno neuvedla. Existují také konspirační teorie, že smrt bodyguarda nebyla nehoda, ale že byl úmyslně odstraněn.

Celebrity - další články

Doporučujeme