Splnila si dětský sen. Veronika Khek Kubařová si natáčení pohádky Tajemství staré bambitky pochvalovala

16. ledna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Veronika Khek Kubařová (Zdroj: ČTK)

Z princezen královnou. Herečka Veronika Khek Kubařová by ve svých 34 letech, ale hlavně díky svému mladistvému vzhledu, mohla ještě hrát princezny. V pohádce Tajemství staré bambitky 2 si ale zahraje královnu. Pro Super.cz se svěřila, jak se cítí.

Herečka Veronika Khek Kubařová má za sebou už několik rolí princezen. Do povědomí se dostala třeba pohádkou Nejkrásnější hádanka od Zdeňka Trošky, kde se objevila jako princezna, která si ženichy vybírala podle toho, zda uhádnou její hádanku. Nyní se objevuje v pohádce Tajemství staré bambitky 2 jako královna, která ale na ženichy nemá moc štěstí.

View this post on Instagram

A post shared by Veronika Khek Kubařová (@veronikakhek)

Ani vládnutí není její silnou stránkou. Krásná Veronika si natáčení užívala. “Točit takhle na zámku byl pro mě splněný sen. Dětský, protože jsme jako malí chodili na hrady a zámky, všude byly zátarasy a provazy, kam už se nesmí. A teď člověk díky pohádce může jít a může se opatrně dotknout těch věcí, těch zlatých ozdobných ornamentů a je to fakt krásný, takže to si moc užívám,” svěřila se.

Veronika si tak díky svému povolání splnila sen nejen svůj, ale i mnoha lidí, co na zámky vyráží. “Když jsem přišla poprvé, tak jsem fakt měla takovou chvilku, kdy jsem jen civěla, protože to je opravdu neuvěřitelná nádhera – ten strop, ta kopule, to zlato všude a sedla jsem si na trůn, což taky samo o sobě dává člověku nějaký pocit, v tom prostoru uprostřed,“ popsala své pocity.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme