StarDance opustila Písařovicová: V událostech tančíme po studiu, přiznala

2. prosince 2018·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / stardancecz

Po minulé sobotě, kdy se tančilo pro charitu a ze soutěže nikdo nevypadl, přišlo zase nelítostné hlasování o tom, kdo soutěž opustí. A tentokrát si krátkou slámku  vytáhli Daniela Písařovicová (39) se svým tanečním partnerem Michalem Mládkem (32).

“Mám jednu smutnou zprávu. Nepřipravila jsem si totiž řeč. Chtěla bych poděkovat tanečnímu partnerovi, který se mnou měl trpělivost, děkuji porotě, která mě inspirovala. My vlastně i v Událostech po studiu tančíme, takže tam pár kroků taky udělám,” rozloučila se moderátorka České televize.

Vyřazení Daniely a Michala přitom šokovalo nejednoho diváka. Nejhorší hodnocení od poroty totiž v sobotu obdržela Veronika Architeva s tanečníkem Michalem Necpálem. “Já jsem vám to Veroniko nevěřil. Pro mě to byla faleš,” řekl dokonce odborník Zdeněk Chlopčík.

Taneční soutěž ji podle jejích slov pěkně překvapila. “Když jsem kývla na nabídku jít do taneční soutěže StarDance, vůbec jsem netušila, jak drsné to bude. Celé tělo mám zatejpované, a konečně mi bolest ukázala svaly, o kterých jsem netušila, že je vůbec mám,” prozradila před pár týdny Blesku. V soutěži nyní zůstávají poslední čtyři páry.

Celebrity - další články

Doporučujeme