Štefan Margita o procházkách na hřbitov za svou milovanou Hankou: Cítím tam obrovskou sílu

29. října 2023·Celebrity·Redakce

Štefan Margita. (Foto: Profimedia)

Operní pěvec Štefan Margita nejprve měl urnu s ostatky zpěvačky Hanky Zagorové doma. Nedávno ji ale uložil do hrobu na Vyšehradě a teď se o tomto kroku a procházkách na toto místo rozpovídal pro deník Aha!.

Je uložená a vzhledem k tomu, že mám velice blízko na Vyšehrad, tak kdykoli mě to odpoledne napadne, řeknu si, že se jdu projít a skočím za ní na ten hřbitov, zapálím svíčku a tak to je,” uvedl v rozhovoru Margita. Dodal také že si s ní chodí vlastně rád popovídat.

Operní pěvec na ženu, po jejímž boku strávil třicet let života, myslí neustále. A dokonce když je na hřbitově, tak cítí obrovskou sílu a ví, že mu Hanička drží palce. Nejvíce mu od smutku a samoty pomáhá práce.

View this post on Instagram

A post shared by Štefan Margita (@stefanmargita_official)

Oblíbená zpěvačka odešla na druhý břeh náhle 22. srpna loňského roku. V den výročí smrti sám operní pěvec na sociálních sítích na svou milovanou Haničku zavzpomínal. Andílku můj zlatej, rok už tady nejsi a není dne, abych si na Tebe několikrát denně nevzpomněl. Nebudu nic víc psát, protože Ty to vše víš a vidíš… Miluji tě. Tvůj Štefan, stojí v příspěvku.

View this post on Instagram

A post shared by Štefan Margita (@stefanmargita_official)

Celebrity - další články

Doporučujeme