Sympaťák Tony ze Slunečné maká na postavě! Roman Tomeš zvládá děti i cvičení, každé ráno potí krev

29. června 2021·Celebrity·Barbora Turková

Roman Tomeš (Foto: se souhlasem TV Prima)

S příchodem léta na své postavě začali makat nejen dámy, ale i pánové. Jedním z nich je i herec a zpěvák Roman Tomeš, kterého si televizní diváci zamilovali v roli bývalého kriminálníka Tonyho v seriálu Slunečná.

Sympatický herec, který je známý nejen z televizních obrazovek, ale i z divadelních prken, má za sebou chirurgický zákrok. Nedávno byl na operaci tříselné kýly. “Po ní, a vlastně už před ní, jsem začínal pociťovat neblahý dopad covidu. No, on i ten přibývající věk má na tom velký podíl! Zkrátka jsem začal strýcovatět, buchta se ze mě stávala,” postěžoval si vtipně Roman Tomeš na Instagramu.

View this post on Instagram

A post shared by Roman Tomeš (@romantomes.cz)

Roman se ale na rozdíl od ostatních rozhodl, že si nebude jen stěžovat s pytlíkem chipsů na gauči, ale začne něco dělat. “Řekl jsme si DOST, kámo, MAKEJ! A od té doby každé ráno potím krev, abych se zase cítil dobře!” pochlubil se herec svým fanouškům i kolegům z branže. Ti všichni jeho snahu velmi ocenili, což je pro něj velká motivace. Aby také ne, pravidelné cvičení se na jeho postavě už projevilo.

A že by tenhle sympaťák kvůli cvičení zanedbával rodinné povinnosti a nechával všechno na své manželce Míše Tomešové? Ani náhodou. “Hodit děti do školky, dát si lehkou snídani a sklenici vody, potom krátkou motivační meditaci a hups na karimatku. Zabere to pár minut, ale nadopovaný  energií jste celý den,” motivuje ostatní. Tak schválně, kdo z jeho slavných kolegů se jej bude snažit trumfnout?

Celebrity - další články

Doporučujeme