Eva Burešová o vztahu s Přemkem Forejtem: Vše se dá zvládnout tím, že milujete. A to my děláme

28. června 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Eva Burešová s Přemkem Forejtem, Foto: se souhlasem Evy Burešové

Informace o lásce mezi Evou Burešovou (27) a Přemkem Forejtem (34) okamžitě zaujaly řadu fanoušků. Herečka a šéfkuchař ale nejdřív mlžili a k žádným teoriím se nechtěli vyjadřovat. Teď přišla změna: hvězda seriálu Slunečná popsala, jak to spolu mají. 

Herečka Eva Burešová a šéfkuchař Přemek Forejt o svém vztahu nejdřív mluvit vůbec nechtěli. Fanoušci se o lásce slavné dvojice dozvěděli z tajně pořízených fotek paparazziů. Teď ale Eva Burešová prozradila, že za zdrženlivostí nebyla neochota vztah přiznávat, nýbrž spíš touha zveřejňovat informace vlastním tempem.

“Nebránila jsem se zveřejnění, jen jsme oba chtěli čas, až to budeme chtít zveřejnit sami,” uvedla tehdy pro Super.cz.

View this post on Instagram

A post shared by Eva • Salvatore • Burešová (@evabureshsalvatore)

Jsme spolu a jsme šťastní

Dvojice už ale nějaký čas nebyla společně vidět na veřejnosti a tak se na herečku sesypaly dotazy, zda jsou ještě spolu. “Žádné opouštění, žádné loučení. Jsme spolu a jsme šťastní,” vzkázala nyní fanouškům a vyvrátila rovnou i další teorie: “Nečekáme miminko, nejsme manželé a naprosto v pořádku zvládáme to, že se opět rozjela práce, a tak těch pár dnů od sebe každý v jiném městě musíme být.” 

Vztah na dálku pro dvojici prý problém není. “Nejsme děti, jsme dospělí a nejsme jediný na světě, co mají práci dál od toho, abychom byli denně spolu. V době internetů a telefonů se dá vše zvládnout. A nejjednodušeji tak, že milujete. Což my děláme,” popsala zamilovaná herečka.

View this post on Instagram

A post shared by Eva • Salvatore • Burešová (@evabureshsalvatore)

Celebrity - další články

Doporučujeme