Krásná Eva Burešová je těhotná! Miminko čeká s šéfkuchařem Přemkem Forejtem

4. dubna 2022·Celebrity·Redakce

Eva Burešová a Přemek Forejt. (Foto: se souhlasem E. Burešová)

Zpěvačka a herečka Eva Burešová se fanouškům pochlubila na instagramu radostnou zprávou. S šéfkuchařem Přemkem Forejtem čeká miminko. Média o tom už dlouho spekulovala, ale pár na dotazy ohledně těhotenství nereagoval. Teď šel s pravdou ven skrze sociální sítě.

Tam, kde to kouzelné vše začalo, jsme to celé také písní oznámili. Tvoje tvář bude mít známý hlas… teď ještě jestli po tátovi nebo po mámě aneb bude nás pět!” napsala na instagram Eva Burešová. Miminko čeká se svým přítelem, šéfkuchařem Přemkem Forejtem. Těhotenství vyšlo najevo během sedmé epizody show Tvoje tvář má známý hlas, kde si pár společně střihl duet. Zpěvačka měla na sobě uplé šaty, pod kterými šlo vidět rostoucí bříško. Na konci písně Us si jej dokonce hladí a během toho políbí svého milého.

V příspěvku na instagramu se také fanouškům a přátelům oba omluvili, že se zprávou tak dlouho otáleli. “Omlouváme se, že jsme vám to neřekli dříve, ale z různých důvodů můžeme opravdu až nyní. Víme, že to určitě pochopíte,” dodala zpěvačka.

View this post on Instagram

A post shared by Eva • Salvatore • Burešová (@evabureshsalvatore)

Pro Evu i Přemka to bude už druhý potomek. Oba mají již dítě z předchozích vztahů. Šéfkuchař má holčičku Stellu a herečka zase syna Nathaniela Adama.

Pod příspěvkem na instagramu se okamžitě strhla vlna blahopřání od přátel i fanoušků. “Gratuluji, Evi!!!” napsala zpěvačka Anna Julie Slováčková. “Jeee, moc gratulujeme! Hodně lásky, štěstí a hlavně zdraví,” dodal kuchař Pavel Berky, účastník posledního ročníku kulinářské soutěže MasterChef Česko.

Celebrity - další články

Doporučujeme