Tohle bude svatba desetiletí! Jaromír Jágr se za oceánem tajně zasnoubil

17. listopadu 2016·Celebrity·Redakce

Jaromír Jágr (44) prožívá na ledě utrápené období, zato v milostném životě se mu daří. Bude se ženit, svoji blonďatou přítelkyni Veroniku Kopřivovou (25) požádal o ruku. O tajných zásnubách informoval web Extra.cz.

Veronice se povedlo to, co před ním nedokázaly moderátorka Lucie Borhyová nebo modelky Iva Kubelková a Andrea Verešová, a to dostat naši hokejovou legendu před oltář. Tedy tak daleko Veronika ještě není, ale podle webu Extra.cz má k tomu nejdál ze všech zmíněných. Starý mládenec Jágr ji na Floridě požádal o ruku!

Ani jeden tuto informaci zatím oficiálně nepotvrdil, dokonce se na nějakou dobu odmlčeli. Jágr přestal komunikovat se svou hokejovou rodinou na Facebooku a Instagramu, i když dřív zásoboval sociální sítě co chvíli nějakým vzkazem nebo fotkou. Zdrženlivá je na Instagramu i Veronika.

Tajné zásnuby ovšem nejsou tou jedinou peckou v životě hokejové osmašedesátky. Vypadá to, že by se mohl definitivně přestěhovat do Česka. Prý si v lukrativní čtvrti v Praze pořizuje byt za 20 milionů, kde si se snoubenkou budou žít a vychovávat rodinou, kterou už plánují.

FOTO: Instagram / Veronika Kopřivová

Celebrity - další články

Doporučujeme