Tragický konec Mery! Sabina Laurinová prozradila, jak skončí její postava v Sestřičkách

21. května 2021·Celebrity·Barbora Turková

Sabina Laurinová (Foto: se souhlasem TV Prima)

Když Sabina Laurinová nedávno oznámila, že po pěti letech končí jako vrchní sestra Mery v Sestřičky Modrý kód, byl to pro fanoušky šok. A nyní je šokovala ještě víc. Prozradila, jak postava skončí.

Už za pár týdnů bude urgent v Rubavě bez hlavní sestry Mery. Nyní se herečka Sabina Laurinová svěřila, jak diváky oblíbená Mery v seriálu skončí. A rozhodně to není nic příjemného. “Náhodou ji zraní autistické dítě. Kopne do dveří od auta a ty ji udeří do břicha. Spustí se masivní krvácení a pak už to má rychlý spád,” svěřila se herečka, která zdravotní sestru hrála pět let. Návrat do děje, který je v seriálech poměrně častým jevem (po dvouleté pauze se do stejného seriálu vrátil například Marek Němec) je tak vyloučený.

View this post on Instagram

A post shared by Sestřičky (@sestricky_mk)

I pro samotnou herečku to byl šok, když se dozvěděla, jak její oblíbená postava skončí. “Když jsem se dozvěděla, jaký Mery čeká závěr, byla jsem v mírném šoku.. Každá postava nějak končí, ale obzvlášť v této době mi takový záběr přišel smutný a morbidní. A zvlášť, když byla těhotná,” přiznala herečka pro magazín Blesk. Na svůj poslední natáčecí den jen tak nezapomene. “Byla jsem v lehkém deliriu, s pocitem, že jsem nad tím. Jako bych tam stála, pozorovala to a všichni kolem mě jen tak pobíhali a já u toho vlastně nebyla,” přiznala.

Na Mery si zvykli nejen diváci, ale i samotná Sabina. Není se proto čemu divit, že na ní bude vzpomínat ráda. “Budu na ni vzpomínat, stejně jako na práci se všemi skvělými kolegy. Moc si vážím toho, že si Mery získala tolik diváckých příznivců. Jak se říká, něco musí skončit, aby něco nového mohlo začít,” přiznala herečka.

Celebrity - další články

Doporučujeme