Tři nejdůležitější okamžiky Emmy: Hvězda večera Applegate, manžel Harry a těhotná Suki

17. ledna 2024·Celebrity·Redakce

Christina Applegate (Zdroj: Profimedia)

Ceny Emmy se sice předávaly v neděli večer, u nás tedy v noci z neděle na pondělí, ale jejich dozvuky jsou stále ještě aktuální. Více než o samotných vítězích se mluví o nemocné herečce Christině Applegate.

Už potřetí bodoval v kategorii drama na cenách Emmy seriál Boj o moc. V kategorii komedie uspěl seriál Medvěd, který je zasezen do restaurace v Chicagu. Oba projekty bodovaly i v hereckých kategoriích. Emmy ale nejsou jen o cenách, ale i o nejrůznější okamžicích, které se tam odehrály.

Silným momentem bylo rozhodně vystoupení herečky Christiny Applegate, která se do povědomí nejvíce dostala jako Kelly ze sitcomu Ženatý se závazky. Christina trpí roztroušenou sklerózou, která postupně napadá její nervový systém. Herečka se na pódiu rozplakala, přišla s hůlkou, bez které se neobejde. Cítím se zahanbeně, nemusíte vstávat jen proto, že jsem nemocná,řekla svým kolegům, kteří  jí tleskali ve stoje. Je to progresivní nemoc, nevím, jak moc se bude zhoršovat. S roztroušenou sklerózou nemáte nikdy dobrý den. Každý stojí za ho*no…dodala upřímně.

Christina Applegate (Zdroj: Profimedia)

O trochu veselejší byl moment, kdy herec Daniel Radcliffe přišel se svou dlouholetou partnerkou Erin Darke. Erin a Daniel se spolu na veřejnosti moc neukazují. Partnerka filmového Harryho Pottera je o hlavu vyšší, než její milý, takže pohled na ně je trochu zábavný.

Daniel Radcliffe a Erin Darke (Zdroj: Profimedia)

Ti dva se potkali v roce 2012 při natáčení snímku Zbav se svých miláčků. Od loňska mají syna, jehož jméno doposud neprozradili. A nyní se spekuluje o tom, že jsou i manželé. Radcliffe totiž nijak neopravil moderátorku, která Erin nazvala jeho manželkou. A kdo se teprve stane matkou je herečka Suki Waterhouse, která čeká potomka s hercem Robertem Pattinsonem. Na předávání si vzala odvážné rudé šaty od Valentina. Na to, že jsem si je zkoušela před pár měsíci, sedí báječně,“ řekla.

Suki Waterhouse (Zdroj: Profimedia)

Celebrity - další články

Doporučujeme