Ty a já napořád. Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec se nečekaně vzali

23. září 2021·Celebrity·Barbora Turková

Tiskové konference k přípravě Olympijského festivalu v Brně pro dospělé i děti, který by se měl konat souběžně s OH v Tokiu od 23. července do 8.srpna 2021, se 2. června 2021 zúčastnila také tenistka Lucie Šafářová (vpravo) a hokejista Tomáš Plekanec.

Příjemné a nečekané překvapení si pro fanoušky připravil pár Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová. Ti ve středu večer oznámili, že se vzali. Radostnou novinku zveřejnili oba dva na svém instagramu.

Hokejista Tomáš Plekanec do toho praštil. Vzal si bývalou tenistku Lucii Šafářovou, se kterou vychovává dceru Leontýnku. Ze vztahu se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou má ještě syny Adama a Matyáše. Pár se vzal v naprostém utajení, fotkami se pochlubili na svých sociálních sítích.

View this post on Instagram

A post shared by Lucie Safarova (@lucie.safarova)

Svatba je v plánu, ale zatím je pozastavená, není kam spěchat,” tvrdila ještě letos na jaře Šafářová. Dlouho to totiž vypadalo, že Lucie zůstane dlouho jen Tomášovou přítelkyní. “Já mám blbý, že měl drahej rozvod, takže do té druhé svatby už nebude chtít tolik investovat,” vtipkovala tenistka v talkshow 7 pádů Honzy Dědka.

Nakonec se ale sympatická tenistka dočkala. Informace o svatbě pár zatím neprozradil, svatební fotky doplnili jen romantickým vyznáním. “Ty a já napořád. Just married,” napsali každý k fotce. Lucie zvolila jednoduché, ale krásné šaty, Tomáš klasický černý oblek.

View this post on Instagram

A post shared by Tomáš Plekanec (@tomasplekanec)

Lucie se vdávala poprvé, ale Plekanec už zkušenosti s manželství má. Před deseti lety si vzal zpěvačku Lucii Vondráčkovou, se kterou má právě dva syny. Svazek ale nevydržel a po několika letech se rozvedli. Štěstí našel až ve vztahu s bývalou tenistkou, se kterou poměrně brzy oznámil narození společného potomka. Leontýnka brzy oslaví druhé narozeniny.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme