Týnuš Třešničková je zlý a povrchní člověk, tvrdí exmilenec slavné youtuberky. Hraje to na vás, varoval fanoušky

19. března 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Bisenius na Třešničkové nenechal nit suchou. Foto: Instagram / Ladislav Bisenius (l.bizi1)

Youtuberka a influencerka Týnuš Třešničková (25) a podnikatel Ladislav Bisenius (43) sice na sociálních sítích vypadali jako ideální pár, skutečnost ale podle Biseniuse nemohla být odlišnější. Bývalý partner popálené influencerky otevřeně promluvil o jejich vztahu a na Týnuš nenechal nit suchou. 

Influencerka Kristýna Třešňáková alias Týnuš Třešničková a podnikatel odsouzený za pašování drog Ladislav Bisenius nedávno oznámili rozchod. Události z jejich vztahu přitom přišly podnikateli natolik závažné, že se rozhodl informovat o nich všechny fanoušky na sociálních sítích.

“Sice jsme tvořili hezký pár a měli se rádi, ale radši si přeji, abych Týnuš nikdy v životě nepotkal,”začal Bisenius svou osobní zpověď, kterou ve středu pověsil na svůj Instagram.

“Tři měsíce jsem jí dělal fotografa a vymýšlel program, aby jí nepadali sledující, pomohl jí přečkat těžké chvíle a to ani neříkám, že to stálo nesmysl,”vypočítává v textu a kritika zdaleka nekončí. “Tenhle člověk má rád jenom sám sebe a strašně všechno přepočítává na peníze, myslel jsem, že ji trošku napravím,” popsal své vnímání situace.

Týnuš nenávidí lidi

“Ona vlastně nenávidí lidi,” uvedl dokonce. “Vůbec nevím, na co si před vámi hraje. A to, že si vše platí sama? Strašně zlý člověk, možná i kvůli té nehodě, nevím,” přemítá Bisenius o své bývalé partnerce.

View this post on Instagram

A post shared by @l.bizi1

“Vy, co ji sledujete, tak vám se jenom směje do obličeje, protože je povrchní. Strašná šaškárna. A romantika? Ten člověk mě podvedl hned při první příležitosti,” nešetří influencerku. S kým ho podvedla prý ale netuší. Jen dodal, že to musel být “strašný zoufalec”.

Na slova od exmilence již zareagovala i sama influencerka, ta se ale rozhodla olej do ohně raději nepřilévat. Nechtěla jsem to vůbec ventilovat, ale nemůžu jinak. S Láďou už netvoříme pár. Je to hodný člověk, ale to, co teď předvádí, mě jen utvrdilo v tom, že jsem udělala správně. Bohužel jsem se necítila šťastná. Zkoušeli jsme to stále dát dohromady, ale srdci neporučíš. Na Instagramu to možná vše vypadalo idylicky, ale nebylo tomu tak,”napsala Týnuš.

Celebrity - další články

Doporučujeme