U Britů si nešplhli. Princovi Harrymu i Meghan rapidně klesá popularita, lidé je nemohou vystát

15. října 2021·Celebrity·Barbora Turková

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Extrémně destruktivní. Těmito slovy zhodnotil komentátor Richard Fitzwilliams rozhovor prince Harryho s Meghan u moderátorky Oprah Winfrey. Manželé se snažili ukázat se jako oběti, ale občané Velké Británie jsou na ně spíše naštvaní. Informaci přinesl web Daily Star.

Tvrzení komentátora přišlo poté, co byl na konci srpna zveřejněn průzkum ve Velké Británii, ze kterého je patrné, že obliba prince Harryho a jeho ženy Meghan prudce klesá. Před kontroverzním rozhovorem byli vévodové ze Sussexu navíc velmi populární. “Bude zajímavé sledovat, zda tento trend, který začal po destruktivním rozhovoru, bude pokračovat,” řekl komentátor Richard Fitzwilliams  pro web Daily Star.

View this post on Instagram

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

Harry s Meghan se podle něj prezentovali jako oběti, ale u občanů ostrovní země to nepomohlo. Poslední průzkum agentury YouGov ukazují, že obliba prince Harryho klesla o devět procent na 34% a u Meghan o tři body na 26%. Jejich popularita klesla i kvůli tomu, že se přestěhovali z Velké Británie do USA.

Nepomohlo jim ani to, že mluví o životním prostředí, ale místo toho létají soukromými letadly. “Britský tisk si toho všiml jen okrajově nebo vůbec, ale bylo od nich naprosto neuvážené cestovat do Kalifornie soukromým tryskáčem poté, co zdůraznili, že je třeba snižovat emise kvůli záchraně planety,“ dodal komentátor.

Celebrity - další články

Doporučujeme