Zkazí královně oslavu jubilea? Harry má v chystané knize prozradit, kdo z paláce urážel jeho syna

5. října 2021·Celebrity·Barbora Turková

Harry a Meghan, ilustrační obrázek (Zdroj: Shutterstock)

Britská rodina tiše zuří, ale fanoušci a milovníci konspiračních teorií jsou nadšení. Všichni s napětím očekávají novou knihu od prince Harryho. Co všechno se v ní dozvíme? Informaci přinesl deník The Sun.

Klíčovou informací v knize může být informace, kdo z paláce měl mít na Harryho a Meghan rasistické urážky. Někdo z rodiny měl mít totiž nevhodné poznámky ohledně toho, jakou barvu pleti asi miminko bude mít. Dvojice o tom prvně promluvila v rozhovoru s Oprah Winfrey. V tu dobu řekli, že nikoho konkrétního nechtějí jmenovat, ale veřejnost se zřejmě i tak dozví pravdu.

View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Podle vévodů ze Sussexu to určit nebyl princ Phillip (†99). Všichni jsou ale zvědaví a je tak možné, že Harry to prozradí v nové knize. Ta by měly vyjít příští, shodou okolností ve stejném roce, kdy královna Alžběta II. oslaví jubileum v počtu let na trůně. Asi to nebude kniha, kterou si vytáhne před spaním.

Princ podepsal smlouvu s vydavatelstvím Penguin Random House a již slíbil výdělky charitě. Dokonce se nechal slyšet, že knihu, na níž má spolupracovat i americký stínový spisovatel, nebude psát jako princ, kterým se narodil, nýbrž jako muž, kterým se stal. Hodně prostoru tak zřejmě dostane i vyjádření, proč se s Meghan odstěhoval do USA.

View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Jenže deník The Sun přinesl informaci, že princ bude zřejmě pod tlakem. „Vydavatelé budou za své peníze chtít hodně, třeba zrovna jmenování toho údajného rasisty,“ řekla novinářka a odbornice Penny Junor. „Harry už si hledá informace o životě své matky, takže bude mluvit i o manželství svých rodičů, jejich aférách a rozchodu. To bude velmi zničující pro jeho otce a pro Camillu,” dodává.

Celebrity - další články

Doporučujeme