Ukázal úplně všechno! Robert Urban se svým nahým tělem pochlubil na instagramu, fanynky šílí

26. září 2022·Celebrity·Redakce

Robert Urban. (Zdroj: Profimedia)

Dámy, pozor! Tohle jste na svých sociálních sítích možná ještě neviděli. Krasavec ze seriálu ZOO Robert Urban sdílel na instagramu fotku, kde na sobě nemá vůbec nic. Minimálně to tak vypadá. A reakce fanynek? Ty šílí nadšením!

Tohle televizní diváci rozhodně neznají. Role soudce Petra Kříže v seriálu ZOO předepisuje Petru Křížovi především dobře střižená saka, ve kterých vynikají jeho široká ramena. Až nyní ale krasavec poodhalil, co se skrývá pod látkou. A on moc dobře ví, jak své fanynky potěšit. Na instagram, tak mimoděk, totiž sdílel snímek, co bere dech. Je na něm zachycen v koupelně, holý jako prst, jak si dělá selfie přes zrcadlo.

Robert Urban (Zdroj: se souhlasem Roberta Urbana)

A co víc, zdá se, že je docela nahý – na inkriminovaných místech má provokativně umístěný nápis “no a co?“. Vypracované břišní svaly a mužná hruď, to je něco, po čem jeho fanynky šílí. Není se čemu divit, že herec získal roli v muzikálu Tarzan, ve kterém pobíhá jen v bederním rouše. Dámy v předních řadách omdlévaly.

Pravidelní diváci seriálu ZOO ale smutní. Šušká se, že představitel Kříže stejně jako jeho seriálová partnerka Eva Burešová z projektu na čas zmizí z děje. Údajně jej nyní ani nečekají žádné natáčecí dny. Ani jeden z herců neřekl, zda se do projektu ještě vrátí. Je ale možné, že to zatím nevědí ani scenáristé.

Celebrity - další články

Doporučujeme