Ulice rozdělila fanoušky Lucie Vondráčkové na dva tábory: Jedni Soňu nenávidí, druzí oceňují herecký výkon

27. ledna 2024·Celebrity·Redakce

Lucie Vondráčková jako Soňa Čechová. (Foto: instagram Ulice seriál)

Do podzimní sezóny oblíbeného seriálu Ulice naskočila jako nová posila zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková, která hraje učitelku Soňu Čechovou. Postupně se tato postava vybarvila a nyní pořádně přiostřila. Herečka si rolí rozdělila své fanoušky na dva tábory. Jedni představitelku za chování Soni odsuzují, druzí výkon, s jakým "mršku" hraje, oceňují.

Všem už je jasné, že učitelka Soňa je neřízená střela a je jí jedno, zda její slova někomu ublíží. Je prostě kariéristka a pro svůj cíl je nejspíš schopná jít i přes mrtvoly. Zda se jí povede získat ředitelské křeslo, je zatím ve hvězdách. Přesto některým divákům Ulice tato postava leží hodně v žaludku.

Soňa je silný kafe. V životě jsem tak lidem nepila krev,” přiznala už na podzim serveru TV Nova Lucie Vondráčková, a to ještě netušila, že se s postupujícím dějem do ní budou diváci více pouštět. “Takovou averzi na člověka jsem dlouho opravdu neměla, to je taková ludra!” “Mrcha. Kvůli ní už na Ulici nekoukám.” “Vidím Soňu a je mi zle. Mám okamžitě chuť vyhodit televizi z okna. Asi přestanu na Ulici koukat.” Píší diváci reakce pod příspěvky zpěvačky na instagramu.

View this post on Instagram

A post shared by Lucie Vondráčková (@lucievondrackovaofficial)

Na druhou stranu má herečka mezi sledujícícmi i takové, kteří umí dobře zahranou roli náležitě ocenit. Hrajete tu “mršku” na Oscara, takhle přesvědčivě to zahrát.Výjimečný herecký výkon, máte můj obdiv, jste herečka, která zvládne zahrát jakoukoliv roli, navíc jste krásná, kultivovaná, dodal další.

Nedávno Lucie sdílela na instagramu video z maskérny, kde se se svou “rivalkou” Magdou Procházkovou alias herečkou Veronikou Čermák Mackovou zkouší text. Ze záznamu je zřejmé, že na place o vtipné chvíle mezi herečkami není nouze a že mimo role si i skvěle rozumí.

View this post on Instagram

A post shared by Lucie Vondráčková (@lucievondrackovaofficial)

Jak dopadne válka mezi těmito učitelkami, se dozvíme v nových dílech Ulice, které můžete sledovat každý všední den v podvečer na TV Nova.

Celebrity - další články

Doporučujeme