Úsměv sem, úsměv tam. Vysmáté Kate to v sexy kraťáskách neskutečně slušelo

3. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Kate Middleton. (Zdroj: Profimedia)

Miluje tenis, s rodinou si ráda zajde i na fotbalové utkání. Kate Middleton svou duši sportovkyni nezapře. To ostatně nyní dokázala, když se opět setkala s jachtařem Benem Ainsliem. Informaci uvedl deník Daily Mail.

Od útlého věku byla Kate, její sestra Pippa a bratr James vedeni ke sportu. Není se proto čemu divit, že jakmile Kate v rámci královských povinností čekají nějaké sportovní aktivity, je nadšená. A když jde o britský jachtařský tým v čele s pohledným anglickým olympijským reprezentantem Benem Ainsliem, tak to platí dvojnásob.

Námořnicky sladěná Kate vyrazila o víkendu do Plymouthu. Na sobě měla námořnický svetříček a bílé kraťásky. V nich vynikly její nádherně dlouhé nohy. Jen škoda, že je neukazovala celou dobu, kdy se akce konala. Pak se totiž převlékla do neoprenu a stala se posilou britského týmu plujícího na katamaránu F50 během přátelského závodu proti týmu z Nového Zélandu.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Kate je totiž zároveň patronkou oficiální charitativní organizace týmu britských jachtařů 1851 Trust. Není to ale poprvé, co se vévodkyně s jachtařem potkala. Stalo se tak už několikrát, protože je oba pojí charitativní projekt. S čtyřnásobným olympijským vítězem si krásná Kate velmi dobře rozumí a jak se říká, jsou na jedné vlně. Fanoušci královské rodiny se ale nemusí obávat. Jachtař je od roku 2014 ženatý s bývalou sportovní moderátorkou Georgií Thompson, se kterou má dceru Bellatrix.

Celebrity - další články

Doporučujeme