V bikinách by měla být celý rok! Demi Moore opět převedla postavu jako lusk

19. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Demi Moore. (Foto: Profimedia)

Na její fotky i mnohem mladší kolegyně musí koukat závistivě. Za pár měsíců oslaví herečka Demi Moore šedesáté narozeniny, ale na její postavě to rozhodně není znát. Právě naopak, Demi na instagramu ukazuje, že sexy lze být v jakémkoliv věku.

Demi Moore nikdy neměla problém s tím ukázat ve filmech, co ji pánbůh naděl. Své přednosti klidně na kameru ukázala. Ani na instagramu rozhodně nemá potřebu se moc zahalovat, i když tam samozřejmě nemůže ukázat úplně všechno. Herečka nyní natáčí v Evropě a každou volnou chvilku tráví v plavkách u moře.

Paparazzi ji sledují na každém kroku. Kromě perfektní figury ale Demi ukázala i to, co řeší zřejmě každá žena, ať má jakoukoliv figuru. A tím je povislá kůže a celulitida, které nesouvisí s tím, jak je dotyčná hubená nebo ne. Na svůj instagram ale dala mírně upravenou fotku, na které vypadá jako holčička. A přitom i realita je skvělá, co by za to mnoho žen dalo.

View this post on Instagram

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Demi na sobě tentokrát měla plavky kultovní značky Eres klasického trojúhelníkového designu, jejímiž velkými fanynkami jsou i Jennifer Aniston, Kate Moss či Adele. Typ Mouna v zahraničí vyjde v přepočtu něco přes 3600 korun. Demi se v komentářích dočkala pochvaly nejen od fanoušků, ale i od známých osobností. A nechyběl ani pochvalný od dcery Rumer Willis. “Ty jsi tak roztomilá máma, můj bože.” Demi plavky zkrátka miluje. To dokazuje i fakt, že v červenci uvedla na trh řadu hravých plavek inspirovaných vintage pro kolekci Demi Moore x Andie.

Celebrity - další články

Doporučujeme