Sabina Laurinová končí v Sestřičkách. I kdyby Mery hrála Meryl Streep, tak dobrá jako Sabča nebude, píší fanoušci

5. května 2021·Celebrity·Barbora Turková

Foto: se souhlasem TV Prima

Oblíbená Mery končí v seriálu Sestřičky Modrý kód. Herečka se s postavou hlavní zdravotní sestry rozloučila a potvrdila, že nové díly už nenatáčí.

Fanoušci byli v šoku, když se potvrdilo, že Sabina Laurinová jako Mery v seriálu Sestřičky Modrý kód skončí. Právě kolem hlavní zdravotní sestry se posledních pět let, co ji hrála, točily hlavní dějové linky. “Je to bohužel tak, příběh Mery je u konce, moje role v příběhu se naplnila. Trávit pět let života s Mery byla pro mě čest a doufám, že se mi do ní podařilo vtisknout spoustu nové energie, empatie a lásky, kus sebe. O to víc mě těší, kolik si našla diváckých fanoušků. Každý konec je smutný, ale nic se neděje náhodou,” napsala herečka na svůj Instagram s tím, že o některých věcech ještě nemůže mluvit.

Něco končí a já se těším na nové projekty. Děkuji Vám za krásné ohlasy, edity a přízeň. Moc si toho vážím. A netrapte se, my se přece zase uvidíme,” doplnila. Pro fanoušky je to ale velký šok a zahrnuly jí slovy podpory. Někteří si dokonce myslí, že i kdyby Mery hrála třeba Meryl Streep, Laurinové se nevyrovná. “Odejde srdce urgentu,” píší. Děkují ji za dobře odvedenou práci a přejí všechno dobrého do dalšího profesního života.

View this post on Instagram

A post shared by Sabina Laurinová (@sabinalaurinova.official)

Podle webu Aha! bude herečka vzpomínat v dobrém nejen na svou postavu, ale i na kolegy. Spolupráci ale nekončila herečka sama, ale televize Prima. “Diváky ještě čekají skutečně dramatické chvíle u sledování příběhu postavy Sabiny Laurinové, který nabere opravdu nečekaný směr,” láká diváky manažerka lifestylové komunikace TV Prima Zuzana Brzáková. Sabina Laurinová začala s natáčením seriálu Modrý kód v roce 2016. V březnu se 2017 se divákům poprvé představila, v loňském roce se seriál přejmenoval na Sestřičky Modrý kód a začal se více věnovat právě zdravotním sestrám. Zároveň přibyli i nové postavy. Dějová linka Mery byla ukončena po 337 natočených dílech.

Celebrity - další články

Doporučujeme