Válka mezi slavnými manželi: Felix chce Dádu zbavit svéprávnosti, sám přitom podle ní trpí demencí

19. srpna 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Dáda Patrasová a Felix SLováček. (Foto: ČTK)

Manželství slavné dvojice Felixe Slováčka (76) a Dády Patrasové (63) se již dlouho potýká se závažnými problémy. Podle muzikanta může za část z nich závislost na alkoholu jeho ženy. Do médií dokonce připustil, že by ji rád částečně zbavil svéprávnosti - prý aby nedopadla jako Iveta Bartošová (†48). Dáda však něco takového rázně odmítá a místo toho prozradila veřejnosti, že Felix údajně trpí demencí. 

To, že slavná dvojice Dáda Patrasová a Felix Slováček již dlouho netvoří idylický pár, není žádným tajemstvím. Nyní však jejich spory nabraly nový rozměr a manželé o nich neváhají mluvit zcela otevřeně.

Podle muzikanta trpí jeho manželka alkoholismem. Problémy mají být dokonce natolik vážné, že by ji rád částečně zbavil svéprávnosti, aby ji ochránil. Bojí se prý, že by v opačném případě mohla dopadnout špatně.

“Hrozně rád bych to udělal. Dokonce už jsem se radil s jedním advokátem, jak to všechno udělat, ale není to jednoduché. Na druhou stranu, když neudělám nic, může celá situace skončit podobně, jako tomu bylo u Ivety Bartošové,” uvedl před časem Slováček pro deník Blesk.

Muzikant se prý radil i s Jiřím Krampolem. “Chci to řešit s doktorem, který stejný problém řešil a vyřešil s Hankou Krampolovou,” popsal Slováček týdeníku Rytmus života. Něco takového však herečka zcela odmítá a veškeré podobné snahy jejího manžela označila pouze za pokus zmocnit se společného majetku.

Herečka a zpěvačka přitom veřejně odhalila, že její choť sám trpí vážnou nemocí. “Před třemi lety mu na magnetické rezonanci diagnostikovali počínající demenci. Jestli je tedy někdo nesvéprávný, je to on,”oznámila deníku Aha!.

Po ostré reakci své manželky Slováček své snahy zvolnil. “Ona o tom nechce ani slyšet, podle ní žádný problém nemá, dávám tedy od toho ruce pryč,” svěřil se Blesku.

Celebrity - další články

Doporučujeme