Voxel se s manželkou dal na hubnutí. Shodili dohromady téměř 30 kilo

16. ledna 2022·Celebrity·Redakce

Voxel s manželkou. (Foto: se souhlasem Voxel)

Zpěvák Voxel alias Václav Lebeda se dal s manželkou Marií Lebedovou na hubnutí. Teď se na sociálních sítích pochlubil fotografií před, po a fanoušci nestačí žasnout. Dohromady shodili témeř 30 kilogramů.

S novým rokem se hodně lidí odhodlalo začít hubnout. Výjimkou není ani zpěvák Voxel, který s tím začal už dříve, ale s výsledky se pochlubil na facebooku teprve teď. “My někdy, někde. Já o 10 kg víc, Marie Lebedová skoro o dvacet,” napsal na začátek příspěvku zpěvák. Popisuje tak první zveřejněnou fotografii, na které oba nemají své křivky snů.

Na druhé fotce jsou manželé vyfoceni v posilovně a oba doslova září radostí. “My včera, stále na lowcrab a keto dietě. 5x týdně cvičení (běhání, fitko). A cítíme se fakt skvěle, doteď jsme tělům moc péče nedávali a ono pak chřadlo, o to víc jsem rád, že jsme se do toho pustili, protože to byla jedna z nejlepších investic, časových, finančních i co do energie. Vrací se to a my jedem dál! Žádné novoroční předsevzetí, prostě hlavně dělat to, co člověk cítí, že mu prospívá. A když je nejhůř, jeden nakopne druhého,” popisuje Václav.

Také poděkoval manželce za to, že do toho s ním šla. “Děkuju Maruško, že jsi nekompromisačka a seš v tom se mnou,” dodal zpěvák. Svým fanouškům pak nabídl pomoc v podobě rady, jak s hubnutím začít nebo co ho s partnerkou nejvíce nakoplo. Pod příspěvkem se to pochválnými kometáři jen hemží. Moc vám to sluší, krásní jste byli i s nějakýma kilama navíc, ale důležitý je ten pocit, který máte teď,” napsala Danuše.

Celebrity - další články

Doporučujeme