Vysmátá a veselá. Kate Middleton si užívala v saku za dva tisíce a v lodičkách na tobogánu

25. února 2022·Celebrity·Barbora Turková

Kate Middleton (Zdroj: Profimedia)

Kate Middleton je sice známá tím, že se vždycky chová jako dáma. Ale i v ní je malý kousek dítěte, který se umí bavit. To ostatně dokázala i během návštěvy Dánska, kde navštívila nadaci Lego Foundation Play Lab. Vévodkyně se při té příležitosti skvěle bavila. Informaci uvedl Super.cz.

Vévodkyně Kate Middleton vyrazila do Kodaně, kde mimo jiné navštívila i nadaci Lego Foundation Play Lab, která pomáhá dětem v raném věku se správným vývojem. Vévodkyně je většinou dámou, která je na sto procent profesionálkou, ale tentokrát se nechala strhnout hrou.

Místo, aby to vzala po schodech, naskočila do tobogánu a sjela ho klidně v podpatcích. Jízdu si pořádně užila a na konci se smála, jakoby sama nemohla uvěřit tomu, co právě udělala a jak si to užila. Na návštěvu si vzala sako od značky Zara, v hodnotě 1700 korun.

K tomu si vzala bílou blůzku a černé kalhoty. Nezapomněla ani na kabelku od své oblíbené značky Aspinal of London. Kate si celou návštěvu užívala. Aby také ne, podporu vývoje dětí v útlém věku se ostatně také zabývá Královská nadace vévody a vévodkyně z Cambridge, kterou založila s manželem Williamem. Celé téma jí je velmi blízké.

Dokonce během návštěvy vtipkovala, že se její muž děsí toho, aby nechtěla dalšího potomka. Kate má doma tři ratolesti, které jí výlet za legem dost záviděly. Není to ale poprvé, co se krásná vévodkyně nechala strhnout hrou. Na začátku února převzala patronát nad britským ragbyovým týmem a jako skalní fanynka se rovnou připojila k jednomu z tréninků.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme