Vztyčené prostředníčky a na nohách lodičky. Lidé se pustili do Simony Krainové

12. července 2023·Celebrity·Redakce

Simona Krainová (Foto zdroj: Profimedia)

Největší skandály většinou vznikají z toho, co na první pohled může působit nevinně. To se přesně stalo modelce Simoně Krainové, která na instagramu sdílela fotku svého syna v jejích podpatcích. Debata, která se pod snímkem rozjela, se zvrtla pod nenávistnou palbou komentářů a zůstává nad ní rozum stát.

Stačilo jedno nevinné zkoušení maminých lodiček a jedna fotka a vznikla z toho série hejterských komentářů. Simona Krainová na svém instagramu sdílela fotku svého dvanáctiletého syna Maxe, který má na sobě její černý vysoké lodičky. Někdo si vybavil svoje dětství, když na tajňáka chodil k mámě do skříně a zkoušel si její šaty. „Normal is boring. Nenudíme se,“ napsala modelka k fotkám syna.

Někteří se nad snímkem pobavili, jiní poukazovali na to, že Simona vystavuje syna hejterům a poukazovali na homosexualitu. Vysoké lodičky na synovi ale nejsou jedinou věcí, které komentující zvedla ze židlí. Většina z nich totiž zarazil fakt, že Max ukazuje vztyčené prostředníčky. Někteří dospělí si myslí, že to není gesto vhodné pro děti. „Pořád je to kluk a ty fakáče a ta póza k němu nejdou. Ale pravda, dělá, co doma vidí…“ napsala jedna.

View this post on Instagram

A post shared by simonakrainova (@simonakrainova)

Další ze sledujících se ptá, proč modelka nevypne komentáře, a co když si je Max přečte. „Myslíte těch pár zoufalců, co už je v blokaci? Nebojte, já ho ochráním, mám dost odvahy, síly a lokty ostré… mám trénink,“ odepsala modelka, která se nedávno webu Extra.cz svěřila, že nechápe, kolik zlých lidí je mezi námi. Naštěstí se našlo i pár fanoušků, kteří jí vyjádřili podporu. Jedna z nich třeba napsala, že Simonu by si jako teenager přál za mámu.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme