Z nenápadné holčičky v oslnivou krásku. Dcera Ivy Kubelkové Natálie slaví plnoletost

2. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Natálie Jirásková a Adam Mišík (Zdroj: Profimedia)

Jablko nepadlo daleko od stromu. Dcera modelky a moderátorky Ivy Kubelkové Natálie Jirásková oslavila osmnácté narozeniny. Není se čemu divit, že se i ona živí modelingem, protože je opravdu nádherná. Jak šel čas se starší dcerou Ivy? Odpověď přináší web Extra.cz.

Půvabné blondýnce je sice teprve osmnáct let, ale za sebou už má mnoho kariérních úspěchů a rozhodně to nevypadá, že by chtěla polevovat. Tkví v tom nejen geny od rodičů, přesněji od modelky a moderátorky Ivy Kubelkové, ale i pracovitost, kterou má Natálka v krvi. První přehlídku šla už ve čtrnácti letech, kdy měla dostatečnou výšku na to, aby se mohla stát modelkou.

View this post on Instagram

A post shared by Natálka Jirásková (@natalkajiraskova)

Po své mamince zdědila jen ty nejlepší geny; nádhernou postavu, uhrančivý pohled, výrazný hrudník, ale také plné rty. Natálie se ve světě modelingu našla a nyní je velmi vyhledávanou modelkou. Na studium ale nezapomíná, protože moc dobře ví, že je to velmi důležité. Poslední měsíce se o Natálce hovoří nejen v souvislosti s jejími pracovními úspěchy, ale i co se týče soukromí.

Modelka totiž už nějakou dobu randí s hudebníkem a hercem Adamem Mišíkem. Poprvé se jako pár ukázali na filmovém festivalu v Karlových Varech. „Adam je už v rodině, s maminkou se znal dřív. Něco spolu natáčeli. Rozumíme si takhle všichni a jsem ráda, že ho rodina přijala. Dali jsme se dohromady tak, že jsme se začali pomalu vídat. Chodili jsme na kafe a z toho vznikl vztah. Bylo to čistě soukromě mezi námi,” svěřila se Natálie.

Iva Kubelková slova své dcery potvrdila a dodala, že ona i otec Natálky, podnikatel George Jirásek si hudebníka oblíbili. „Máme to jednoduše nastavené. Je to zdravý rodičovský přístup. Ve chvíli, kdy má dcera vztah a dělá ji šťastnou, tak nemáte proč ty věci řešit. Partnera, kterého si vybere, přijímáte s otevřenou náručí. To je základ, je jedno, kdo to je a koho si vybere. To je to nejdůležitější. Jsou mladí, ať se baví. Jsem vzdálená tomu, abych to nějak vyhodnocovala,” prozradila Kubelková, která má s podnikatelem i mladší dceru Karolínu.

Jak šel čas s krásnou Natálkou? Podívejte se do galerie 

Celebrity - další články

Doporučujeme