Záběry tragické nehody Christiana Olivera obletěly internet. Letadlu nejspíš selhal motor

8. ledna 2024·Celebrity·Redakce

Christian Oliver s rodinou. (Foto: Profimedia/YouTube jadedewa4404)

Tragická nehoda herce z oblíbeného německého seriálu Kobra 11 Christiana Olivera (†51) a jeho dvou dcer obletěla v pátek večer celý svět. Příčina havárie se podle deníku Bild stále vyšetřuje. Nyní ale na internetu začalo kolovat video, které zachytilo pád sportovního letadla a následný výbuch.

Nehoda se stala 4. ledna krátce po poledni u ostrova Bequia v Malých Antilách. Kromě herce a jeho dvou dcer v letadle zahynul i pilot. Podle podle německého deníku Bild, se chtěl pilot krátce po startu vrátit zpátky na letiště. Stroj tou dobou už měl problémy, bohužel po zkontaktování kontrolní věže se kontakt přerušil. Vypadá to, že vypadl proud, nebo selhal motor,” uvedl jeden ze svědků.

Na záběrech zveřejněných na platformě YouTube se sportovní letoun řítí velkou rychlostí směrem k hladině oceánu. Potopí se a následně exploduje.Všechno se napoprvé vypnulo. Řekl jsem svému kamarádovi, že to letadlo asi spadne. Pak se ale znovu nakoplo, jako by nabralo energii. Snažilo se znovu nabrat výšku, ale motor opět selhal. V tu chvíli se začalo řítit směrem dolů. Když se snášelo dolů, otočilo se na bok a přistálo ve vodě. Asi vteřinu na to pod vodou celé explodovalo. Takže to je jediná věc, kterou jsem slyšel, když se letadlo potápělo. Udělalo to “puf” pod vodu,” dodal.

Těla poté vylovili z vraku místní záchranáři a rybáři. Následně byla převezena do márnice v Kingstownu, kde bude provedena pitva, která určí přesnou příčinu smrti.

K celé události se oficiálně vyjádřila i Oliverova exmanželka Jessica Klepser, se kterou měl děti Maditu (†12) a Annik (†10). Jsme hluboce zarmouceni tragickou leteckou nehodou ze 4. ledna, která vzala život našim milovaným členům rodiny. Naše dcery a jejich otec se vraceli z dovolené v Karibiku, když jednomotorové letadlo, kterým cestovali, kvůli závadě na motoru, spadlo do oceánu… Hluboké pouto, nakažlivý smích a dobrodružný duch, který Madita a Annika sdílely, budou v našich srdcích hluboce chybět… Jeho ztrátu hluboce pocítí všichni, kdo ho znali, uvedla v emotivním vzkazu.

Celebrity - další články

Doporučujeme