Začala J-Lo posilovat? Svalnatá kulturistka vypadá jako dvojče slavné zpěvačky

7. května 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / jayfromhouston

Novou internetovou senzací se staly snímky pořádně osvalené Jennifer Lopez (50). Jak už to tak ale bývá, není všechno na internetu takové, jak se zdá. Popová zpěvačka totiž nezačala užívat steroidy ani nepozměnila svou posilovací rutinu. Na fotkách je ve skutečnosti kulturistka Jay Garay. Podoba mezi dvěma ženami je ovšem až na tělesné proporce naprosto neuvěřitelná.

Američanka Jay Garay na první pohled vypadá, že by se klidně mohla živit jako dublérka Jennifer Lopez. Je tu ovšem jeden velký rozdíl – zatímco slavná zpěvačka je sice ve velmi dobré kondici, Jay Garay by svými svaly strčila do kapsy leckterého muže.

Američanka z Texasu si díky podobnosti s popovou divou vysloužila statisíce sledujících a její fotky kolují po celém internetu. Srovnávání ale prý bere jako velkou pochvalu, protože J-Lo je jejím velkým idolem již od dětství.

Všechno prý začalo, když v roce 2017 zveřejnila pár svých selfíček. “Lidé okamžitě reagovali, že vypadám jako Jennifer Lopez a v komentářích se mě ptali, jestli jsem J-Lo. Já odpověděla, že ne, jsem Jay z Houstonu. Bylo to dost bizarní. Nikdy bych neřekla, jak extrémní to nakonec bude. Přiznávám, že je to úžasný pocit,“ svěřila se kulturistka v rozhovoru ve vysílání stanice ABC 13.

Celebrity - další články

Doporučujeme