Záhadná nemoc, u které jí ochrnula polovina obličeje. Krásná Sára Donutilová zhodnotila uplynulý rok

2. ledna 2024·Celebrity·Redakce

Sára Donutilová a Martin Donutil (Zdroj: Profimedia)

Krásná herečka Sára Donutilová je jistě ráda, že je rok 2023 za ní. Nemá za sebou jednoduchých dvanáct měsíců, i když si v červnu vzala herce Martina Donutila. Za sebou má totiž několik nemocí, které nebyly vůbec jednoduché.

Rekapitulace roku 2023 poslední dny roku ovládla snad všechny sociální sítě. A jednu takovou má za sebou i herečka Sára Affašová, ze které se v červnu stala Sára Donutilová. Ta má za sebou řadu nemocí a jak sama říká, za rok poznala snad všechny doktory všeho druhu. „Prošla jsem si sice řadou nemocí, pár dní před svatbou jsem ztratila na chvíli schopnost mluvit a ochrnovala mi půlka obličeje, ale nakonec vše dobře dopadlo a odcházela jsem ještě ten den domů se speciální migrénou,” svěřila se kráska.

Problémy, kterými si prošla, ji zavedly na alternativnější cestu a zjištění, že všechno, co se v životě děje, má své důvody. „Můj další rok se ponese v duchu sebepoznávání, sebeodpuštění, sebelásky, sebevědomí. Jsem ale přes všechny strasti ohromně vděčná, že se staly i tak krásný věci! Vzala jsem si svého báječného muže, kterého miluju nade vše, máme dokonalou rodinu, kde nás mají všichni rádi, chrání nás a podporují,“ dodala a tvrdí, že se chce věnovat více sama sobě.

View this post on Instagram

A post shared by Sára Donutilová (@saraaffasova)

Nechybělo ani poděkování rodině, přátelům a těm nejbližším. A jak sama říká, to je ve výsledku to nejdůležitější v životě. „Čím jsem starší, tím víc se nějak zamýšlím nad hodnotami. Nic víc nepotřebujeme, jen sebe navzájem, lásku, pocit, že tu pro nás někdo je a kryje nám záda, když už nemůžeme. A tak bych vám všem ráda popřála, ať máte někoho, kdo pro vás tady vždycky bude,“ zakončila herečka souhrn roku nakonec pozitivně.

Celebrity - další články

Doporučujeme