Zemřel bratr zpěvačky Madonny Anthony Ciccone. Žil pod mostem a pro svou slavnou sestru byl nulou

27. února 2023·Celebrity·Redakce

Anthony Ciccone a Madonna (Zdroj: Profimedia)

Zpěvačka Madonna se musí vyrovnat s nečekanou ztrátou. Ve věku 66 let zemřel její bratr, nejstarší ze sourozenců Anthony Ciccone. Vztahy jeho a jeho slavné sestry ale zřejmě nebyly úplně ideální. Anthony žil pod mostem a byl závislý na alkoholu. Informaci uvedl jeho švagr na instagramu.

Anthony Ciccone byl jedním z pěti sourozenců, kteří s Madonnou a rodiči vyrůstali na předměstí Detroitu. Zatímco zpěvačka se v roce 1978 přestěhovala do New Yorku, aby se zde věnovala tanci a zpěvu, on žil převážně v Michiganu, kde pracoval v podniku jejich otce. Později ale propadl alkoholu a několik let žil i pod mostem.

View this post on Instagram

A post shared by Joe Henry (@joehenrymusic)

O jeho skonu informoval jeho švagr Joe Henry, který je manželem zpěvaččiny sestry Melanie Ciccone. „Můj švagr, Anthony Gerard Ciccone, včera večer opustil pozemský svět,“ napsal Henry na instagram. Bližší informace o smrti švagra nenapsal, ale mluví se o tom, že Anthony zemřel v pátek večer.

Madonna se ke smrti bratra nevyjádřila, fotku, kde Henry oznamuje Anthonyho smrt jen osrdíčkovala. To jen dokresluje fakt, že Anthony se s rodinou a hlavně se svou sestrou, prakticky vůbec nebavil. „V jejích očí jsem nula – nečlověk. Je mi trapně,” řekl v roce 2011 Daily Mail. „Kdybych umrzl, moje rodina by o tom pravděpodobně nějakou dobu vůbec nevěděla, nebo by se o to nestarala,” dodal.

V roce 2017 pak bylo oznámeno, že se začal léčit, a že se opět spojil se svou rodinou. Jeho smrt přichází ale v době, kdy si zpěvačka prochází náročným obdobím. Je totiž po rozchodu s třiadvacetiletým Andrewem Darnellem a podle přátel má teď mírnou krizi sebevědomí.

Celebrity - další články

Doporučujeme