Zkažené narozeniny princezny Kate. Harry jí dal moc “pěkný” dárek

10. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Královská čtveřice opět pohromadě (Zdroj: Profimedia)

Princezna z Walesu oslavila v pondělí 9. ledna 41. narozeniny. Oproti těm loňským, kdy zveřejnila nádherné portréty, letos dostane trochu jiný dárek. Princ Harry vydává o den později svou autobiografii Spare. Informaci přinesl Blesk.cz.

Tyhle narozeniny se pro princeznu a vlastně celou královskou rodinu rozhodně nenesou ve znamení oslav a juchání. Ba právě naopak. Už dnes totiž vychází Harryho paměti, kde se podle uniklých kopií, které se dostaly k několika zahraničním médiím, obouvá nejen do svého bratra Williama, ale i do jeho ženy.

Všechno to podle Harryho knihy začalo ještě před jeho svatbou s herečkou Meghan Markle. Rodina samozřejmě probírala a plánovala všechny podrobnosti, aby byla svatba co nejvíce perfektní. Kate v tu dobu čekala nejmladšího potomka, prince Louise, který se narodil jen měsíc před svatbou.

Princeznu cosi naštvalo a Meghan stačila jedna jediná věta, aby vztah “Velké čtyřky” zabila na roky dopředu. „Máš těhotenský mozek ze všech těch hormonů, ne?“ zeptala se jí, což všechny šokovalo. Kate se urazila a budoucí nevěsta byla pokáraná, že si s švagrovou nejsou ještě tak blízké, aby se bavily o jejích hormonech. Navíc jí bylo řečeno, že členové královské rodiny se mezi sebou takto nebaví. To se zase nelíbilo Meghan a urazila se, když na ní princ William ukazoval prstem. Na problém a znesvářené členy královské rodiny bylo zaděláno.

Celebrity - další články

Doporučujeme