Změna je život! Z hnědovlasého krasavce Vladimíra Polívky je peroxidový blondýn

7. dubna 2022·Celebrity·Redakce

Vladimír Polívka (Zdroj: Profimedia)

Pro roli cokoliv. To si zřejmě řekl herec Vladimír Polívka, který byl nucen razantně změnit barvu svých vlasů. Z oříškově hnědých se obarvil na blond. Důvod? Projekt, o kterém zatím ještě nesmí mluvit. Informaci přinesl Blesk.cz.

Když se herec Vladimír Polívka objevil na akci, kde se představoval nový druh jednoho nealkoholického nápoje, strhl na sebe veškerou pozornost. Všichni si totiž všímali jen jeho. Nemohly za to jeho pronikavé oči a rošťácký úsměv, ale jeho blonďatá kštice.

Je to kvůli projektu, o kterém ještě nemohu mluvit a je to poprvé od 16 let, co jsem blonďák,“ řekl Blesku.Musím to vydržet 30 dní, a pak to jde dolů. Opravdu blonďák nechci být,“  smál se herec.  Nechtěl ale prozradit, zda se jedná o seriál nebo film, nicméně je jisté, že je to bude opravdu velký projekt, když podstoupil takovou razantní proměnu.

Na druhou stranu, výhoda obarvených vlasů je ta, že nejde o nic zásadního. O tom sám může vyprávět třeba Jakub Štáfek. I on se kvůli postavě Laviho v seriálu a následně i filmu Vyšehrad nechal obarvit na blond. Nebo Hana Vágnerová, která šla do změny kvůli seriálu Lajna. Té se na rozdíl od zmíněných pánů změna zalíbila a blond barvu si nechala.

Celebrity - další články

Doporučujeme