Zpátky do světa reflektorů! Modelka Linda Evangelista vypadá po zpackané operaci opět skvěle

11. září 2023·Celebrity·Redakce

Linda Evangelista (Zdroj: Profimedia)

Jen málokterá slavná žena si prošla obdobím naprosté slávy, totálního útlumu a vrácení se zpátky na vrchol. To je ale případ jedné z nejvýraznějších a nejúspěšnějších topmodelek Lindy Evangelista, která je teď právě ve fázi comebacku.

Milán, Paříž, Londýn, New York. Města, která jsou Mekkou módy a kde se odehrávají ty nejprestižnější módní akce. A právě nyní je slavný týden módy v New Yorku. Prestižní akci si nenechala ujít ani jedna z největších ikon modelingu Linda Evangelista.

Ta patřila v 90. letech mezi nejúspěšnější modelky a proslavila se větou, že za deset tisíc dolarů ani nevstane z postele. Možná to vesmír slyšel a řekl si, že Lindě dá trochu pokory. Modelka má za sebou totiž období, kdy jí kosmetická procedura podle jejích slov “nenávratně znetvořila obličej”. Linda se s dotyčnou klinikou soudila, skrývala se před veřejností a už si myslela, že nikdy nebude tak krásná jako dřív.

Ale sedm let po operaci vypadá módní ikona výborně. Před pár dny se pro WSJ Magazine svěřila, že v roce 2018 jí byla diagnostikována rakovina prsu a ona si tak procházela dalším těžkým obdobím. O tom, že po kosmetickém zákroku začala nekontrolovatelně přibírat, se vědělo. O tom, že si prošla i děsivou nemocí, už ale ne.

Linda Evangelista (Zdroj: Profimedia)

Modelka se před pár dny objevila v obchodu Marc Jacobse a na sobě měla sukni a blůzku s knoflíky po stranách a moc jí to slušelo. Linda se o sebe opět začala starat a člověk se vůbec nediví tomu, že v 90. letech platila za obrovskou krásku. Newyorský týden módy má navíc v srdci. Je to přesně rok, co úspěšně absolvovala modelingový comeback na přehlídce značky Fendi.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme