Zpěvačka Adele a herec Bradley Cooper prožívají tajný románek

7. května 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Zpěvačka Adele a herec Bradley Cooper. (Foto: Shutterstock)

Ve světě slavných se objevil nový pár. Populární britská zpěvačka Adele, která nedávno oslavila 33. narozeniny se po rozvodu s manželem dala dohromady s hollywoodským idolem Bradleyem Cooperem. Podle informací magazínu New Idea je seznámila zpěvačka Lady Gaga, která je Bradleyho ex.

Zpěvačka Adele se rozvedla se Simonem Koneskim letos v březnu. Nebránilo jí tak nic, aby otevřela své srdce někomu jinému. Netrvalo to dlouho a románek si začala s idolem a nejvíc sexy mužem světa Bradleym Cooperem.

Podle australského magazínu New Idea pár seznámila zpěvačka Lady Gaga, která je hercovou expřítelkyní. Ti se spolu měli zaplést díky natáčení filmu Zrodila se hvězda. Právě díky ní se Bradley rozešel s modelkou Irinou Shaykovou. Bohužel se tyto zvěsti nikdy nepotvrdily.

View this post on Instagram

A post shared by Adele (@adele)

Zatím ani jeden z páru nic oficiálně nepotvrdil. Oba se veřejnosti spíše straní. V poslední době fanoušci Adele mohli vidět na oscarovém večírku, na kterém herec kolem ní ale ochranářsky rozhodně nekroužil. Nechme se tedy překvapit, zda se pár s radostnou zprávou světu pochlubí později.

Celebrity - další články

Doporučujeme