Zpěvačka Kolečkářová se změnila k nepoznání. Už nechci na váze vidět číslo 60, tvrdí

16. dubna 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / alzbeta_koleckarova

Alžběta Kolečkářová (27) se do povědomí většiny lidí zapsala díky soutěži SuperStar, ve které účinkovala v roce 2011. Od té doby však uběhla spousta času a mnoho věcí se změnilo. Ze sympatické baculky s pozoruhodným hlasovým rozsahem je dnes krásná mladá zpěvačka.

Do širšího povědomí se Alžběta Kolečkářová dostala díky účasti v páté řadě Česko-Slovenské SuperStar v roce 2011. Tehdy se se svým silným hlasem probojovala až do finále, do kterého ji jako soupeř doprovázel dokonce i jejítehdejší přítel Michal Šeps (25). Nakonec ale ani jeden z nich nevyhrál a první místo obsadil Slovák Lukáš Adamec (33).

Fanoušci, kteří si Alžbětu Kolečkářovou pamatují jen z pěvecké soutěže  by ji dnes dost možná vůbec nepoznali. Sedmadvacetiletá zpěvačka a textařka, která je v současnosti na mateřské, totiž v posledních měsících shodila podstatnou část své váhy.

“Hubnutí. Nekonečné téma pro spoustu z nás.Problémy s jojo efektem, různé diety v módě, emoční jezení, hladovění, lenost, spousty zákazů a následně nepřekonatelné chutě na sladké, večerní obžerství (hlavně po večírku)… Mohla bych pokračovat, ale určitě nemusím. Tohle všechno znám velice dobře a taky to šlo většinu mého života poznat,” napsala na svůj Instagram a upřímně popsala svou cestu za štíhlejší postavou.

View this post on Instagram

Hubnutí. Nekonečné téma pro spoustu z nás. Problémy s jojo efektem, různé diety v módě, emoční jezení, hladovění, lenost, spousty zákazů a následně nepřekonatelné chutě na sladké, večerní obžerství (hlavně po večírku)… Mohla bych pokračovat, ale určitě nemusím. Tohle všechno znám velice dobře a taky to šlo většinu mého života poznat. ? Po porodu (ještě rok zpátky) moje váha zůstala na 80kg při mých 157cm!!! Ocitla jsem se úplně na začátku, přes všechnu snahu posledních let. No nic příjemného a ani hezkého to nebylo. Samozřejmě se s tím vždycky nesou zdravotní a především psychické problémy. Nejsem člověk co by se s tím chtěl smířit. ? Minulý rok už jsem volala o pomoc kamarádku Ivanku, která mi pomohla nastolit odkyselovací dietu. To mě nakoplo a jsem jí moc vděčná. Začala jsem zase cvičit, vracela se k sobě a v průběhu roku jsem zhubla a udržela 12kg. ? To byl pro mě úspěch, ale zároveň jsem se postupně ztrácela a zamotávala do různých diet a plánů, které mi nakonec přitížily a nijak nepomohly. Na konci roku jsem byla přesvědčená, že jdu do sebe a chci to posunout dál než kdy předtím. V tu ránu jsem objevila výzvu #hbz6t , kterou vyhlásila moje oblíbenkyně a krásná bojovnice @katy_blazcikova a bylo jasno. 6 týdnů, vážit a počítat jídlo, pořádně cvičit, kvalitně vyživovat svaly a hlavně nestarádat a nepodvádět se. Výzva končí zítra, jsem hodně zvědavá na výsledky. Respektive na porovnání fotek před a po. Co vím s jistotou.. Před 6 týdny bych se takhle určitě nevyfotila!! Tomu vděčím i @teirys, která se mnou focení prožívá. ?❤️ Konečně si jsem jistější a vědomější ve svém těle. Vím, že mi nic nechybí a jdu správnou cestou. ? Nevrhnu se teď do další výzvy (na zadek) co Katy spouští, ale dám si celou výzvu na břicho ještě jednou. V podstatě ani tahle výzva není jen o břichu, ale o celém těle!! Do léta je plán jasný. Už nechci na váze vidět číslo 60 a v plavkách chci být volná jako pták. ☀️ A taky – chci to udržet. Co se cvičení týče, tak tam časem asi uberu. Oblečení od @narunooo_clothing. . . #weightloss #weightlossjourney #weightlosstransformation #hbz6t #katyblazcikova #stronger #narunooofashion #alzbetakoleckarova #2020 #singer #songwriter #czechgirl

A post shared by A L Ž B Ě T A ? Kolečkářová (@alzbeta_koleckarova) on

“Po porodu (ještě rok zpátky) moje váha zůstala na 80kg při mých 157cm! Ocitla jsem se úplně na začátku, přes všechnu snahu posledních let. No nic příjemného a ani hezkého to nebylo. Samozřejmě se s tím vždycky nesou zdravotní a především psychické problémy. Nejsem člověk co by se s tím chtěl smířit,” pokračovala.

Nakonec ale našla cestu, která jí vyhovovala. “Minulý rok už jsem volala o pomoc kamarádku Ivanku, která mi pomohla nastolit odkyselovací dietu. To mě nakoplo a jsem jí moc vděčná. Začala jsem zase cvičit, vracela se k sobě a v průběhu roku jsem zhubla a udržela 12kg,” pochlubila se.

Cesta za lepším zdravím nicméně rozhodně nebyla jednoduchá. “Byl to pro mě úspěch, ale zároveň jsem se postupně ztrácela a zamotávala do různých diet a plánů, které mi nakonec přitížily a nijak nepomohly,” přiznala mladá maminka.

“Na konci roku jsem byla přesvědčená, že jdu do sebe a chci to posunout dál než kdy předtím. V tu ránu jsem objevila výzvu, kterou vyhlásila moje oblíbenkyně a krásná bojovnice Kateřina Blažčíková a bylo jasno. 6 týdnů, vážit a počítat jídlo, pořádně cvičit, kvalitně vyživovat svaly a hlavně nestrádat a nepodvádět se,” popsala.

A nakonec skutečně přišly nesporné úspěchy. “Konečně si jsem jistější a vědomější ve svém těle. Vím, že mi nic nechybí a jdu správnou cestou,”vzkázala fanuškům.

“Do léta je plán jasný. Už nechci na váze vidět číslo 60 a v plavkách chci být volná jako pták. A taky – chci to udržet. Co se cvičení týče, tak tam časem asi uberu,” svěřila se.

Celebrity - další články

Doporučujeme