FOTO DNE: Miminku zbývá pár měsíců života! Starší bratříček ho láskyplně utěšuje

10. března 2017·Články·Redakce

"Velký bráška je tady. Všechno je v pořádku," říkal tříletý William svému čtyřměsíčnímu bratrovi Thomasovi, který má rakovinu.

Jejich matka Sheryl Blanksbyová zachytila dojemný moment bratrské lásky a podělila se s ním na Instagramu. Chlapeček z Austrálie se narodil s kožní lézí, která vypadala jako mateřské znamínko.

Doktoři jim řekli, že s nemocí nemohou nic dělat. Rodina se proto snaží trávit s maličkým co nejvíce času. “Snažíme se s tím vyrovnat, jak nejlépe to jde. Ale je to velmi těžké,” svěřila se pro deník Daily Mail Sheryl se smutnou diagnózou svého synka.

Malý bojovník se naštěstí může občas i smát.

 

 

We are humbled and grateful for all your prayers, messages of love and generosity! We took #littlewarriorThomas and #superkuyawilliam to our local water park today! Kuya loved every minute of it while Baby Thomas slept majority of day due to a new slow release pain meds he’s taking but he’s all smiles now when it’s time for bed lol. Good night from us and we send back all the love you’ve given to us today and more! May all you be blessed a thousand folds and more ?#documentinglittlemoments #makingmemories #myheartandsoul #thankyou #forevergrateful

Příspěvek sdílený Ms Chikee (@mschikee),

Články - další články

Doporučujeme