FOTO: Fenka se konečně dočkala! Po 525 dnech v útulku našla nový domov

25. ledna 2019·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: Humane Society of Greater Dayton/facebook

Pětiletá fenka Cassie držela smutný rekord. V americkém Ohiu měla totiž domov v tamním útulku přesně 525 dní, což je v historii útulku dosud nejdelší pobyt. Po bezmála roku a půl však konečně našla nový domov.

Zatímco se kolem Cassie psi v jednom kole střídali, pro fenku si nikdo nepřišel. Cassie absolvovala i několik kurzů pro psy, a dokonce párkrát navštívila i televizní pořady, ve kterých zástupci útulku vyzdvihovali její charakter a životní příběh.

Bylo to nezvyklé, mít tu tak dlouho milujícího a šťastného psa. Nikdy jsem neměl o ni obavy, protože má s lidmi vynikající vztah a miluje je. Bylo těžké pochopit, proč tu byla tak dlouho,” cituje Briana Weltgeho, ředitele útulku Humane Society, server ABC News.

Vše se změnilo ve chvíli, kdy Cassie vystupovala v jedné vtipné reklamě. Produkce si ji vybrala pro její roztomilost. Netrvalo dlouho a reklamu v televizi uviděla žena, která se do Cassie hned zamilovala a útulek navštívila. Fenka se tak po 525 dnech konečně dočkala vytouženého domova.

Články - další články

Doporučujeme