GALERIE: Netradiční dvojka z říše zvířat. Přátelství, které se jen tak nevidí

25. listopadu 2017·Články·Redakce

To, že je pes nejlepší přítel člověka, je obecně známé. Že je ale nejlepším přítelem krůty, to by mohlo leckoho překvapit. Setkali se teprve nedávno, nedají bez sebe ale ani ránu.

Krůta Blossom zachráněná z jatek a pejsek Minnow z útulku jsou parťáci do nepohody. První obyvatelkou nového domova byla Minnow, potom přibyl do rodiny i Blossom. Oba se okamžitě vídali, jako kdyby se znali roky a vždy byli šťastní, že se znovu vidí.

“Přivedla jsem Blossom domů a pustila ji z přepravky ven. Minnow už na ni čekal a hned se k ní přiblížil a začal ji očichávat. Trochu do ní strčil a dal jí pusu. Zdálo se, že Blossom si je kolem psa jistá a poté, co prozkoumala jeho pelíšek, se k němu začala tulit,” uvedla majitelka pro ABC News.

Krůta ale není prvním zvířecím kamarádem, kterého kdy Minnow měl. Jeho majitelka se už v minulosti starala o kuře jménem Chickpea. To posléze odvezla na farmu, kde mají na jeho péči daleko lepší podmínky. Za nějaký čas se na stejnou farmu vydá i Blossom. Už teď je ale jasné, že ji její psí kámoš bude navštěvovat co nejčastěji. Takovou dvojku totiž nelze rozdělit! Sledovat je můžete na Instagramu. 

Články - další články

Doporučujeme