Dej si roušku, nabádají Mirai a Nikol Štíbrová v novém klipu

20. března 2020·Hudba·Karolína Stránská

Koronavirus hýbe světem a vyjadřují se k němu nejen politici a zdravotníci, ale také hudebníci, kteří často skládají songy o prevenci a nepanikaření. K nim se nyní přidala i kapela Mirai.

“Ahoj, aktuální situace nahání hrůzu, a tak je třeba tahat za jeden provaz. Moc šít neumím a napsat song mi přišla nejsmysluplnější cesta podílení se na odvrácení toho pekla, co nás pokouší. Díky moc všem, co to cítí stejně a přiložili ruku k dílu. Je Vás hromada a ne všichni jste se vlezli do videa, ale snad to vezmete sportovně,” okomentovali píseň Mirai.

Kapela si do písně přizvala i Nikol Štíbrovou, která předvedla, že zpívání jí skutečně jde. Nejde o její první zkušenost s hostováním. Nedávno nazpívala spolu s IMT Smile úvodní píseň k filmu Příliš osobní známost.

“Kromě účinkujících patří speciální dík týmu, co pořádáme FM CITY fest, se kterým se snažíme pomáhat na frýdecko-místecku, seč nám síly stačí. A taky Honzovi Balcárkovi a Adél Nevrlé, se kterými jsme vytvořili tuhle nahrávku a video asi ve světovém rekordu. Jistě, že v roušce. Mám pocit, že poslední dny ukazují i spousta dobra v nás. Noste roušky! Má to smysl. PS: Při natáčení nedošlo ke kontaktu jednotlivých účinkujících a Nikča nahrála vokál přes mobil. PUNKS NOT DEAD,” dodává Mirai a ubezpečuje, že karanténa byla i u featuringu dodržena.

Kromě Nikol Štíbrové a Mirai se v klipu mihne řada známých osobností včetně Pokáče, nebo Bena Cristovaa. Poznáte je všechny?

Hudba - další články

Doporučujeme