Ewa Farna zazářila ve Foru Karlín. V roce 2023 se chystá vyprodat O2 arenu

4. listopadu 2022·Hudba·Lenka Skrzeczkova

Ewa Farna ve Forum Karlín. (Foto: se souhlasem Lukáš Zima)

Pražské Forum Karlín ve čtvrtek večer rozzářila zlatá slavice Ewa Farna. Ta fanouškům v rámci UMAMI Tour zazpívala nové songy ze stejnojmenné desky a přidala i staré pecky. Dokonce si s ní na pódiu zazpívala výherkyně soutěže z řad fanoušků a talentovaný mladý zpěvák Sofian Medjmedj. Na konci prozradila, že v příštím roce se na všechny těší v O2 areně.

Ewa Farna nezklamala. V pražském Foru Karlín začala hrát krátce po půl osmé a od začátku bylo jasné, že koncert bude plný energie a emocí. Zlatá slavice zazpívala písně jako Tělo, Smutná píseň, Reinkarnační, Umamy, Klid, Verze 02. Nechyběly songy Na ostří nože, Všechno nebo nic, Leporelo, Boží mlejny melou, Měls mě vůbec rád a další.

Právě poslední zmíněnou skladbu si zazpívala společně s vítězkou soutěže, kterou vyhlásila před turné. Fanoušci měli za úkol nazpívat svou verzi písně a toho nejlepšího z nich zpěvačka následně vybrala. Na pódiu tak vedle ní stanula šikovná Gabi, jejíž hlas byl Ewinému velmi podobný. Nechyběli šikovní tanečníci a vokalisté. Na závěr se celé Forum naladilo na vánoční atmosféru, a to díky songu Vánoce na míru.

View this post on Instagram

A post shared by Ewa Farna (@ewa_farna93)

Poté se s fanoušky Farna rozloučila a oznámila jim exkluzivní zprávu. Příští rok slavím třicetiny, a tak vám tady chci něco říct. Na podzim to společně oslavíme v pražské O2 areně. Už se moc těším, sdělila do rozjásaného davu. A my se už nemůžeme této velkolepé oslavy dočkat!

UMAMI Tour se letos koná jen ve vybraných městech v České republicePolsku. Zlatou slavici tak čeká už jen jedna zastávka, a to v Brně.

Hudba - další články

Doporučujeme