Hitovka týdne: Sarah Connor – From Sarah With Love

10. června 2021·Hudba·Lenka Skrzeczkova

Německá zpěvačka Sarah Connor. (Foto: ČTK)

Stalo se vám, že máte s nějakou životní vzpomínkou spojenou píseň, kterou když posloucháte, zažíváte nostalgickou chvilku? Proto si pro vás rádio Frekvence 1 připravilo novinku v podobě Hitovky týdne. Každý týden vybereme jeden song, který zveřejníme na Facebooku a Instagramu a vy máte jedinečnou možnost se zapojit do vysílání. Tentokrát jsme pro vás vybrali hit od Sarah Connor - From Sarah With Love.

V neděli 13. června slaví své 41. narozeniny Sarah Connor – německá zpěvačka, která už sice dnes zpívá téměř výhradně německy (a v německy mluvících zemích s tím má obrovský úspěch), ale jejích prvních osm alb bylo zpívaných anglicky. Napočítali byste na nich bezmála dvě desítky hitů. Jedním z nich si v roce 2002 podmanila i česká rádia, jmenoval se From Sarah With Love.

Klip k písni Sarah Connor natočila na východním nádraží v Budapešti a kromě ní si v něm zahrála i její mladší sestra Lulu, která se o pár let později sama pokusila prorazit v popmusic písničkou Crush On You. O rok později přijela Sarah Connor do Prahy, aby poskytla rozhovor několika médiím. Koncert u nás ale zatím ještě neměla. Žije v Berlíně, kde společně se svým partnerem a manažerem v jedné osobě Florianem Fischerem vychovává 4 děti.

Jak se zapojit?

Stačí pod příspěvek Hitovky týdne na Facebooku a Instagramu napsat s čím máte píseň spojenou nebo co si okamžitě vybavíte, když ji slyšíte. Vaše nejzajímavější odpovědi se pak objeví v rámci  Sobotní party na Frekvenci 1. Kde bude společně s vámi nostalgicky vzpomínat moderátor Ondra Kubala! Tak s čím máte spojený tento hit od Sarah Connor? Napište nám!

Hudba - další články

Doporučujeme