Kdo je pro ni Number 1? O tom se dozvíte v nejnovějším singlu zpěvačky Lenny

2. března 2023·Hudba·Redakce

Lenny, Number 1 (Foto: Archiv Lenny – se souhlasem Lenny)

Loni v září vydala Lenny svou dosud nejrockovější desku Heartbreak Culture, ze které stále bodují hity jako live. laugh. cry, Plastic Flowers nebo Friends For Life. Nyní Lenny vydává autentický singl s názvem No. 1, který vypráví o kolizi partnerského vztahu s kariérou úspěšné zpěvačky. Co o nejnovější písni řekla? A kdy se na ni mohou fanoušci těšit naživo?

“No. 1 je jedna z dalších covidových písniček, které nějaký ten rok od pandemie ležely v šuplíku, než přišla správná chvíle je oprášit,” říká o původu nového singlu Lenny. “Song má celkem jednoduchý, ale hodně autentický námět. Vyprávím v něm, že hudební branže, konkrétně povolání zpěvačky, není úplně ideální výchozí pozice pro rozvoj funkčního vztahu,” svěřila se.

“Dá se říct, že text je autobiografický, a tak se v něm snažím říct, kolik pro mě můj vztah znamená, a že se ho budu ze všech sil snažit upřednostnit před pozlátkem úspěchu,” uzavírá několikanásobná držitelka Ceny Anděl, která, jak je známo, žije v dlouhodobém vztahu s rapperem Marpem. Její životní zkušenosti se promítají i do textů písní. 

V listopadu Lenny představila svým fanouškům nejnovější album živě v O2 Universu a oznámila klubové turné Heartbreak Tour napříč republikou, v rámci kterého zavítá během března a dubna do Brna, Českých Budějovic, Vratislavic, Pardubic, Plzně a Ostravy.

Naživo se na Lenny můžou tedy její fanoušci těšit už 30. března v Brně, o den později v Českých Budějovicích, 6. dubna přijede zpěvačka do Vratislavic, 7. dubna zahraje Pardubicích, 13. 4. se představí plzeňským příznivcům a celou Heartbreak Tour zakončí 20. dubna v Ostravě.

Hudba - další články

Doporučujeme