Zpěvačka Anastacia vystoupí v Praze! Přijíždí po devíti letech

12. května 2018·Hudba·Barbora Pisingerová

Zdroj: Shutterstock

Populární americká zpěvačka Anastacia v sobotu vystoupí pro omezený počet příznivců v pražském Foru Karlín. Interpretka celosvětových hitů I'm Outta Love a Left Outside Alone se do metropole vrátí po devíti letech. Na novém turné k albu Evolution vystupuje v sálech jen s místy k sezení, což třítisícovou kapacitu Fora Karlín sníží na polovinu.

Album Evolution, které vzniklo ve Stockholmu, produkoval Anders Bagge, který v minulosti spolupracoval například s Céline Dionovou, Janet Jacksonovou nebo Madonnou.

Turné Evolution navazuje na úspěšnou předloňskou a loňskou koncertní sérii Ultimate Collection, při které zpěvačka absolvovala 110 vystoupení, z nichž většina byla beznadějně vyprodána. Během turné Anastacia, která sama již dvakrát bojovala s rakovinou, ohlásila spolupráci s nadací Cancer Research UK, jež podporuje prevenci a výzkum tohoto zhoubného onemocnění.

Anastaciu, celým jménem Anastacia Lyn Newton, do celosvětového povědomí uvedla hned její debutová deska Not That Kind vydaná v roce 1999. Zpěvačka s charakteristickým chraplavým hlasem vydala včetně zářijové novinky Evolution celkem sedm studiových alb, od kterých se prodalo přes 30 milionů kopií.

Zdroj: ČTK

Hudba - další články

Doporučujeme