Jaký je váš sexuální život? Měsíc, ve kterém jste se narodili, toho hodně prozradí

2. května 2020·Články·Redakce

shutterstock

Čeká vás první noc s novým partnerem a nejste si jistí, jak to všechno dopadne? Průběh noci vám může nastínit měsíc, ve kterém váš sexuální protějšek slaví narozeniny.

Astroložka Suzie Kerr Wrightová pro magazín Cosmopolitan prozradila, že sexuální život lidí ovlivňuje, ve kterém měsíci roce se narodili.

Leden

Lidé narození v lednu jsou konzervativní, než si s někým něco začnou. Když ale mají někoho rádi, uvolní se a dokážou být v posteli i celkem výstřední.

Únor

Ti, co slaví narozeniny v únoru, jsou v posteli dobrodruzi. Jsou vášniví, ale neschovávají si svou touhu jen pro jednoho člověka, pokud k němu nejsou připoutáni emocionálně.

Březen

Březnoví oslavenci opravdu rádi tráví čas v posteli. Sex s nimi je velmi intenzivní, protože dávají partnerovi všechno, co mají. Zážitek s nimi tak může být i téměř spirituální.

Duben

Lidé narození v dubnu jsou velmi nezávislí. Sex s nimi je žhavý, intenzivní a velmi vášnivý. Jakmile je ale konec, berte to definitivně. Jejich vášeň je obrovská, ale rychle vyprchá.

Květen

Kdo má na dortu svíčky v květnu, má rád pohodlný, ale zároveň smyslný sex. Libují si proto v sexy oblečcích a mají svíčkami vyzdobenou ložnici. Jinak si u nich neškrtnete.

Červen

Lidé narození v červnu budou chtít vyzkoušet každou pozici, která existuje, protože jsou zvídaví. Zkuste s nimi sex po telefonu a už se jich nezbavíte.

Červenec

Aby s vámi šel člověk narozený v červenci do postele, musí mít k vám určitý emocionální vztah. Když se k vám ale takoví milenci citově připoutají, udělají všechno, abyste byli spokojení.

Srpen

Srpnoví oslavenci dokážou  být extrémně štědří, ale i extrémně sobečtí. Budou chtít, aby jejich partner měl všechno, co potřebují. Když ne, nedělá jim potíže jít za jiným. Nemají rádi, když jim někdo říká, co mají nebo nemají dělat v posteli.

Září

Emoce musí mít lidé, kteří slaví narozeniny v září, vždy pod kontrolou. Proto jim dlouho trvá, než se uvolní. Když se ale zamilují a cítí se v bezpečí, tak dají do sexu všechno.

Říjen

Romantika v posteli je hlavní pro lidi, kteří se narodili v říjnu. Chtějí na to jít pomalu, aby si sexuální zážitek pořádně vychutnali. Budou se vám ale snažit vnutit své představy o vášni.

Listopad

Lidé narození v listopadu jsou přímo ztělesnění vášnivého sexu. Rádi experimentují a svými sexuálními partnery jsou doslova posedlí.

Prosinec

Kdo slaví narozeniny v prosinci, velice rád v posteli experimentuje. S partnerem si takoví lidé rádi hrají. Těžko se emocionálně připoutají, ale za to je s nimi v sexu velká zábava.

Články - další články

Doporučujeme