Můžou být potraviny sexy? Tyhle rozhodně ano! Co jíst, abyste měli chuť na sex?

24. února 2022·Jídlo a pití·Dominika Číčelová

Ilustrační foto (Shutterstock)

Je známá věc, že ústřice jsou silná afrodiziaka. Co když vám ale nechutnají, nebo je nemůžete a třeba ani nechcete shánět? Nezoufejte. Na milování vás, kromě pana Božského, naladí i jednodušší potraviny. Magazín Elle nám prozradil, které to jsou.

Hořká čokoláda

Třeba taková hořká čokoláda obsahuje látky serotonin a fenyletylamin, které v podstatě vyvolávají pocity zamilovanosti. A se zamilovaností samozřejmě souvisí i chtíč.

 Chilli papričky

Podobně jsou na tom chilli papričky, které vás doslova rozpálí! Takže chcete-li zažít žhavou noc, zajděte se svým milým třeba do nějaké kvalitní asijské restaurace. Ale pozor, pokud nejste na pálivé zvyklí, raději poproste o mírnější variantu. Chilli papričky navíc podporují spalování a metabolismus, takže po nich budete nejen nažhavená, ale třeba i něco shodíte.

Banány

Anebo takové obyčejné banány obsahují hodně draslíku, který je spouštěčem energie, a ta se hodí nejen na sportování… A pokud vám nějaké zbydou možná by se s nimi dala vymyslet i jiná zábava, než jen na doplnění energie před milostnými hrátkami, ale můžete je zapojit i během nich. Jejich tvar k tomu přímo vybízí.

Jídlo a pití - další články

Doporučujeme