Kočky jsou zkrátka mistryně pohodlí. Tihle chlupáči vás přesvědčí o tom, že spát se dá všude

8. srpna 2020·Články·Barbora Pisingerová

Foto: boredpanda.com

Že kočky usnou všude, to už asi nikoho nepřekvapí. Každý, kdo měl někdy nějakou doma, ji mnohokrát našel v roztodivných pozicích a na nejrůznějších místech. Podobně vtipné jsou ale kočky i v přírodě. Mrkněte se na galerii chlupatých šelem, které si ustlaly na stromě takovým způsobem, ze kterého vám půjde hlava kolem.

Asi každý člověk občas zažívá problémy s nespavostí. Zíráme v noci do stropu, převalujeme se, nedokážeme vypnout své myšlenky a prostě ne a ne zabrat. Zvířata ovšem tyto problémy prakticky neznají. A naprostými mistryněmi v usínání naprosto kdekoli jsou kočky.

Ty mají zvláštní dar najít v lidských domácnostech ta nejpodivnější místa a ustlat si na nich, jako by se nechumelilo. Dokáží ovládnout ty nejkrkolomnější pozice a tvářit se u toho, že je jim to naprosto pohodlné.

Podobný dar tyto šelmy uplatňují také ve volné přírodě, tam je ale často nevidíme. Tato galerie vám ukáže, že to nejpohodlnější místo pro odpočinek je větev na stromě. A nebo alespoň podle koček. Podívejte se, jak si hoví.

 

Foto: boredpanda.com

Články - další články

Doporučujeme