Americký prezident má problémového psa. Napadl už pojedenácté člena Bidenovy ochranky

27. září 2023·Koktejl·Redakce

Commander

Už poněkolikáté napadl Bidenův vlčák člena ochranky. Commander, jak se prezidentův pes jmenuje, je zkrátka problémový pes. Mluvčí jeho chování přisuzuje velmi stresujícímu prostředí, které v Bílém domě panuje. Informuje o tom televize CNN.

Podle mluvčího uniformované části ochranné služby Anthonyho Guglielmiho se nejnovější útok prezidentova psa odehrál v pondělí kolem osmé hodiny večer. Commaner pokousal dalšího člena Bidenovy ochranky. Naštěstí nemusel být převezen do nemocnice.

Důstojníka ošetřil zdravotnický personál komplexu Bílého domu,” řekl mluvčí s tím, že zraněnému se daří dobře. Podle televize CNN se jedná už o jedenáctý incident. Při napadení jiného člena ochranky v listopadu loni v listopadu bylo nutné převézt pokousaného muže do nemocnice.

Biden nemá své psy pod kontrolou

Tiskový mluvčí Bílého domu už dříve přisoudil incidenty jedinečnému a velmi stresujícímu prostředí prezidentského sídla. “Určitě to všichni chápete. Je to stresující pro nás všechny, takže si umíte představit, jaké to je pro rodinné mazlíčky,” uvedl tehdy Bidenův úřad. Nejde však jen o tohoto psa. Nevybíravým chováním byl znám i druhý ze psů jménem Major. Bidenovi jej vystěhovali k rodinným přátelům do Delaware, poté co pes v Bílém domě opakovaně vystartoval na personál prezidentského sídla.

Co na to Jan Kraus? 

Koktejl - další články

Doporučujeme