Ayse nikdy Darrina nepoznala osobně. Přesto se vzali přes videohovor

17. prosince 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Uklízečka z Lancasteru Ayse (26) a Darrin (24) z Detroitu v Michiganu uzavřeli manželství velmi netradičním způsobem. Pár se nikdy osobně nesetkal, viděli se pouze přes videohovor na platformě Zoom, kde také uzavřeli sňatek. O příběhu informoval server Manchester Evening News.

Ayse a Darrin se dali dohromady přes jednu facebookovou skupinu, která spojuje lidi z celého světa. Můžete si tak rázem psát nebo telefonovat s někým na druhé straně zeměkoule.Tam se seznámila nejprve s šestapadesátiletou Kendou, která jí vyprávěla o svém synovi Darrinovi. Ten je v podobném věku jako Ayse a rád by si popovídal s někým z Velké Británie, i když bydlí celý život ve Spojených státech.

Mladí si tak spolu začali v červenci roku 2020 chatovat. Trávili spolu veškerý volný čas a později začali telefonovat, i když měli mezi sebou pětihodinový časový rozdíl.

Dvojici to k sobě táhlo, proto se Aysea rozhodla začít plánovat cestu do Spojených států. Bohužel omezení cestování do USA jim plány překazilo. Páru tak nezbývalo nic jiného, než randit pořád přes videohovory.

V květnu 2021 Darrin Ayseu překvapil vyznáním lásky a žádostí o ruku. Následně se vzali přes platformu Zoom. Obřad se konal 19. srpna a přihlíželi mu přátelé a rodinní příslušníci, kteří se do videochatu připojili. “Nikdy jsem si nepředstavovala, že by se mi toto mohlo stát. Nikdo to nečekal,” uvedla pro server uklízečka a dodala, že její otec a matka jí ve všem podporovali.

Od sňatku už uběhl nějaký ten čas a manželé stále trpělivě čekají, až americké úřady přijmou Ayseino vízum a ona bude moct za svým manželem odletět a užívat si naplno partnerský život se vším všudy. “Je to opravdu těžké nemoct se pořádně potkat, ale z dlouhodobého hlediska nás to posílí. Opravu se milujeme,” dodala Aysea.

Koktejl - další články

Doporučujeme