Během policejní honičky si muž uřízl úd. Myslel si, že zachrání svět

8. září 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Policejní honičky v USA jsou takřka na denním pořádku. Minulou středu se však odehrála v Tennessee jedna, která je poněkud bizarní. Pronásledovaný muž si během honičky uřízl své přirození a následně ho během jízdy vyhodil z okénka vozu. Policii se ho naštěstí podařilo zadržet a aktuálně je v nemocnici. Informoval o tom server Newsweek.

Tak taková policejní honička tady ještě nikdy nebyla. Ve středu ráno si strážníci v Dowelltownu všimli odstaveného vozu u silnice, který částečně překážel v dopravě. V momentě, kdy hlídka pustila majáky, šlápl devětatřicetiletý Taylor Gilbert na plyn.

Následovala honička přes dva okresy. Během toho se muži podařilo uříznout si penis a vyhodit ho z okna. Na malý moment podle serveru ho policisté zastavili. Ten na ně v otevřených dveřích nepřítomně koukal. Podle informací byl nahý a zakrvácený. Dveře ale zabouchl a rozhodl se ujíždět dál.

V dalším úseku na něj čekaly nastražené zastavovací pásy. Ty řidiče zpomalily a dál pokračoval už jen na discích. “V tu chvíli už to byla opravdu velmi pomalá honička,” uvedl pro Newsweek policista Bobby Johnson. Nakonec Gilberta zastavili.

Při převozu do nemocnice jim pak muž sdělil, že si přirození uřízl, protože slyšel hlasy z autorádia. Ty mu to prý nařídily, že tak může zachránit svět. Momentálně je v nemocnici a policie s ním zahájila vyšetřování.

Koktejl - další články

Doporučujeme