Chystá se remake filmu Duch? Channing Tatum jako náhrada za Patricka Swayze

19. ledna 2023·Koktejl·Redakce

Channing Tatum. (Foto: Profimedia)

Nový nádech možná vdechne filmu Duch herec Channing Tatum. Hvězda snímku Bez kalhot v rozhovoru pro Vanity Fair  prozradil, že jeho produkční společnost Free Association má práva na ikonický film Patricka Swayzeho a zvažuje remake. Informoval o tom server CNN.

V původním filmu z roku 1990 hráli Patrick SwayzeDemi Moore pár, který se postaví duchovnímu světu potom, co je jeden z nich zavražděn. Společně s nimi ve snímku hráli Whoopi Goldberg a Tony Goldwyn.

Tatum by v remaku měl vyplnit právě hlavního hrdinu úředníka Sama alias Patricka Swayzeho. V rozhovoru ale prozradil, že nový film bude úplně jiný a chtěl by se vyhnout některým stereotypům, které jsou v originále. Myslím, že by se to mělo trochu změnit, sdělil herec.

Tatum má momentálně hodně práce. Ještě donedávna měl totiž pauzu od herectví, aby se mohl soustředit na sebe a věnovat se více svým koníčkům jako je sochařina a turistika. V únoru se ale idol mnoha ženských srdcí vrátí na plátna kin v pokračování Bez kalhot: Poslední tanec, kde hraje hlavní roli “Magic” Mike Line. Sám Tatum se nechal slyšet, že se ve snímku objeví ve své nejlepší životní formě. Takže se dámy mají opravdu na co těšit.

Koktejl - další články

Doporučujeme