Fotbalista se srdcem na pravém místě. Luke O’Nien zachránil život nevinné psí tváři

28. srpna 2023·Koktejl·Redakce

Luke O’Nien (Zdroj: Profimedia)

Fotbalisti nejsou jen namyšlené hvězdy, kterým jde jen o vlastní slávu a peníze. Důkazem toho je Luke O'Nien, obránce v Sunderlandu. Ten zachránil život pejskovi, který se topil a poskytl mu první pomoc. A fanoušci jeho gesto pořádně ocenili.

Luke O´Nien se stal velkým hrdinou. Ve čtvrtek si na pláži kousek od severovýchodu města Sunderlandu všiml staršího labradora, který se podle svědků topil ve vlnách. Obránce okamžitě přispěchal na pomoc zoufalé majitelce a pomohl jí zvíře z vody vytáhnout.

To ale nebylo všechno, protože psovi poskytl první pomoc. Začal mu masírovat hrudník a čekal, až pes vyplivne slanou vodu, které se nalokal. To se nakonec povedlo a pes začal opět dýchat. Populární fotbalista se po této záchranné akci dočkal velké chvály od fanoušků. Skvělá práce. Jsi opravdu milý chlapík a velký respekt. Myslím si, že většina lidí si ani neuvědomila, kdo jsi,” napsal jeden z jeho obdivovatelů.

View this post on Instagram

A post shared by Luke O'Nien (@lukeonien)

Není to ale poprvé, kdy se fotbalista ukázal jako člověk se srdcem na pravém místě. Na dálnici jednou zastavil u ženy se dvěma malými dětmi, kterou postihl defekt auta a rodina čekala několik hodin u krajnice. O´Nien zastavil a poskytl jim morální pomoc a společnost. Fanoušci jsou si vědomi jeho laskavosti, a tak mu vytvořili speciální chorál. On střílí, on skóruje, on zachrání tvého labradora. Luke O’Nien,” zní popěvek.

Koktejl - další články

Doporučujeme